Știri Antena 3 CNN din Octombrie 2020 | Pagina 10

Știri Antena 3 CNN din Octombrie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 10

1993 articole
Filtru articole


Resetează
  • Actualitate
    28 Oct, 15:05
    Apa Nova, furnizorul de apă potabilă si servicii de canalizare al Municipiului București, lansează programul educațional pentru copii „Manualul Apei”, o platformă online care conține o colecție digitală de informații despre apă în general, prezentând utilitatea acesteia în viața unui oraș. Platforma este dedicată elevilor cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani și îi invită, într-o manieră ludică, pe cei mici, să învețe despre traseul pe care îl parcurge apa de la râu până la robinet și despre procesele de captare, tratare și distribuție a apei.
    manualul apei platforma educationala apa nova

    Manualul apei, o nouă platformă educațională online lansată de Apa Nova

  • Timp liber
    28 Oct, 14:50
    Proiectul "Heritage of Timişoara" inițiat de Asociația "Prin Banat" s-a născut în 2017 din dorinţa unor tineri arhitecți de a face cunoscută istoria orașului pentru localnici şi pentru turişti. A devenit în timp o platformă online pe care sunt listate si documentate peste o mie de imobile istorice, însoțite de descrieri relevante, fotografii din prezent și imagini de epocă.
    arhitecti mihai moldovan timisoara eroul zilei

    Mihai Moldovan, unul dintre arhitecţii care fac cunoscută istoria Timişoarei

x close