Antena 3 CNN Economic Auto Accident ca în filme în centrul Capitalei. După 120 km/h, o maşină s-a rostogolit de mai multe ori(VIDEO)

Accident ca în filme în centrul Capitalei. După 120 km/h, o maşină s-a rostogolit de mai multe ori(VIDEO)

Accident ca în filme în centrul Capitalei. După 120 km/h, o maşină s-a rostogolit de mai multe ori(VIDEO)
Sursa foto: accident
15 Ian 2009   •   21:18

O cursă ilegală de maşini s-a încheiat cu un accident în centrul Bucureştiului. Un bolid care mergea cu 120 de kilometri la oră s-a răsturnat de câteva ori. A ras tot de pe trotuar pe o distanţă de 50 de metri. Maşina este zob dar şoferul a scăpat intact.
Maşina circula cu viteză pe Bulevardul Magheru. În intersecţia cu strada Batiştei, fără să ţină cont de ploaie, şoferul a călcat acceleraţia până la podea. Urmarea, maşina s-a rostogolit de mai multe ori, măturând tot în jur pe un trotuar. S-a oprit după 50 de metri, la o distanţă infimă de vitrina unui magazin.
Bolidul s-a făcut praf. Bucăţi din maşina distrusă s-au împrăştiat de jur împrejur pe zeci de metri. Şoerul şi pasagerii însă au scăpat ca prin urechile acului.
Prietenii şoferului abia s-au dezmeticit. Nu le vine să creadă că au scăpat fără nici o zgârietură. Şi nici ce viteză aveau în plin centrul Bucureştiului. Şoferul de 22 de ani îşi chemase prietenii la o plimbare cu luxoasa maşină. O cumpărase în urmă cu două săptămâni.
Teribilistul şofer a scăpat doar cu o amendă., întrucât nu era băut şi nimeni nu a păţit nimic. Va trebui să plătescă, însă, pagubele provocate.

Observator

×
Subiecte în articol: centrul Capitalei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close