Antena 3 CNN Timp liber Muzică Jennifer Lopez și-a șters toate postările de pe Instagram și a înlocuit poza de profil de pe rețelele sociale cu o imagine neagră

Jennifer Lopez și-a șters toate postările de pe Instagram și a înlocuit poza de profil de pe rețelele sociale cu o imagine neagră

Jennifer Lopez și-a șters tot conținutul de pe contul de Instagram și și-a înlocuit poza de profil de pe toate rețelele de socializare cu o imagine neagră. Există speculații potrivit cărora este pe cale să facă un anunț important despre carieră.

Jennifer Lopez și-a șters toate postările de pe Instagram și a înlocuit poza de profil de pe rețelele sociale cu o imagine neagră
Sursa foto: Hepta/ Zuma Press / Nina Prommer
de Mia Lungu    |    23 Noi 2022   •   17:39

Cei 226 de milioane de urmăritori ai cântăreței pe Instagram s-au obișnuit ca aceasta să împărtășească conținut atât din viața personală, cât și din cea profesională.

La începutul acestei săptămâni, vedeta, în vârstă de 53 de ani, a postat pe TikTok un videoclip în care apare îmbrățișându-l pe soțul ei, Ben Affleck, care a fost distribuit și pe contul ei Instagram.

Dar acum această postare și toate celelalte au dispărut și nimeni nu știe de ce, relatează Sky News. 

Conținutul ei anterior rămâne vizibil pe paginile oficiale de Twitter, Facebook și TikTok, dar profilurile au o imagine neagră.

Lopez nu a făcut nicio declarație sau comentariu cu privire la aceste schimbări, însă există speculații potrivit cărora este pe cale să facă un anunț important despre carieră.

×
Subiecte în articol: Jennifer Lopez Instagram postări
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close