Antena 3 CNN Timp liber Turism Distracţii şi adrenalină în Tunisia, o nouă destinaţie fermecătoare pentru români

Distracţii şi adrenalină în Tunisia, o nouă destinaţie fermecătoare pentru români

Tunisia reprezintă o destinaţie turistică de neuitat, cu locuri surprinzătoare la tot pasul. Oaspeţii sunt încântaţi când acceptă provocarea gazdelor la scufundări în adâncurile maritime uluitoare. Nu pot fi ratate invitaţiile la plimbările cu maşinile 4x4, dar şi călare pe cămile, în deşert. Tematica este variată, de la locul în care s-a filmat în 1976 Războiul Stelelor la deşertul de sare, cel de nisip, de rocă sau oaza cu apă dulce şi palmieri.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Noi 2023   •   15:44

Scuba diving-ul în adâncurile fermecătoare din Marea Mediterană este genul de distracţie pe care Tunisia o oferă doritorilor de adrenalină. O experienţă minunată, după vizitarea unor locuri uimitoare unde se întâlnesc cu istoria în aer liber, moschei, situri arheologice, dar şi după degustarea deliciilor culinare tradiţionale sau după relaxarea pe plajele de la malul mării unde tot timpul anului sunt temperaturi foarte prietenoase.

Scuba diving-ul costă în jur de 50 de euro de persoană. Fiecare se scufundă împreună cu un instructor la şase metri adâncime în Marea Mediterană, acolo unde descoperă peşti mai mari, mai mici sau coloraţi.

Citeşte şi: Tunisia, una dintre noile destinaţii turistice preferate de români

După experienţa fascinantă din adâncuri, plimbarea cu maşinile 4x4 pe dune e absolut spectaculoasă. Unele dune au 13-14 metri, însă coborărea este lină datorită şoferilor tunisieni foarte pricepuţi.

E cea mai spectaculoasă parte din deşert şi tunisienii o exploatează la maxim oferindu-le turiştilor şi varianta unui tur călare pe cămile, dar şi în caleaşcă. Toţi turiştii sunt răsplătiţi cu un spectaculos răsărit de soare ori cu un apus şi inconfundabilele experienţe culinare, unde delicii tradiţionale vor întregi amintirea unei vacanţe de neuitat.

×
Subiecte în articol: Tunisia
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close