Antena 3 CNN Timp liber Turism Paradisul din inima Deltei, tărâm de distracţie pentru familii

Paradisul din inima Deltei, tărâm de distracţie pentru familii

Delta este cu siguranță un tărâm care oferă numeroase posibilităţi de distracție în aer liber și nu numai atât pentru adulți, cât și pentru copii. Important este să fii în locul potrivit. Iar un altfel de loc se găseşte în mijlocul Deltei.

de Georgiana Adam    |    09 Mar 2024   •   17:44

Înconjurat de un labirint nesfârşit de canale, păsări rare şi specii unice de plante, se găseşte un loc exclusivist dedicat atât părinţilor, cât şi copiilor, dar şi cuplurilor care vor o altfel de vacanţă.

O vacanţă poate fi relaxantă şi dacă ai copiii cu tine. O echipă de supervizori avizaţi este mereu prezentă în preajma celor mici.

Pentru cuplurile care ajung în Crişan, posibilităţile de relaxare şi petrecere a timpului liber sunt multiple. De la vilele care dispun de jacuzzi într-un cadru relaxant sau şedinţele de masaj realizate de personal specializat adus din Asia, până la diverse activităţi sportive sau recreative in-door sau out-door, toate beneficiează de servicii şi facilităţi la cele mai înalte standarde.

Cei mai pretenţioşi au la dispoziţie plimbările VIP pe canalele Deltei, unde pot admira flora şi fauna, în timp ce se bucură de o servire ca la carte.

Serile sunt rezervate petrecerilor tematice, iar dansurile şi festinul culinar fac parte din această poveste de succes, care a început în urmă cu patru ani.

"Avem turişti din America, din Orientul Mijlociu, Germania şi, desigur, asta ne dorim. Planul de viitor este să îi facem fericiţi pe toţi turiştii care ajung la Lebăda Luxury Resort & Spa. Vrem să ne dezvoltăm şi mai mult. Orice lucru vine cu provocări, dar provocările de aici sunt legate de sezonul rece, pentru că nu este atât de populară zona. Eu personal, cred că zona este minunată iarna Mie personal, îmi place primăvara şi toamna, nu vara", a declarat Paulo Carqueijeijo, Rooms Division Manager.

Indiferent de anotimp, Delta rămâne una dintre cele mai îndrăgite destinaţii de vacanţă din România. Natura, mâncărurile bazate în mare parte pe peşte, obiceiurile locului, toate par desprinse dintr-o altă lume, una din care mulţi îşi doresc să facă parte măcar pentru câteva zile.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close