Antena 3 CNN Timp liber Turism S-a deschis cea mai nouă stațiune balneară din România! Capacitatea maximă a fost atinsă din primele zile | Cât costă biletul pentru o zi

S-a deschis cea mai nouă stațiune balneară din România! Capacitatea maximă a fost atinsă din primele zile | Cât costă biletul pentru o zi

Cea mai nouă bază de tratament și agrement din România s-a deschis sâmbătă, 13 mai 2023. Chiar în a doua zi de funcționare, a fost atinsă capacitatea maximă.

S-a deschis cea mai nouă stațiune balneară din România! Capacitatea maximă a fost atinsă din primele zile | Cât costă biletul pentru o zi
Sursa foto: Facebook/ Baile Sarate Ocna Mures
de Mia Lungu    |    16 Mai 2023   •   17:30

Cu o tradiție de peste 160 de ani, complexul balnear Băile Sărate din Ocna Mureș și-a deschis porțile și a primit primii turiști, weekendul trecut.

Cu o suprafață de peste 6.000 de metri pătraţi, complexul dispune de bazine interioare și exterioare cu apă dulce și sărată, zonă de fitness și recuperare medicală.

Complexul a înregistrat aproape 1.500 de clienți sâmbătă și duminică. Ziua de duminică a fost cea mai aglomerată, 950 de turiști trecând pragul Băilor Sărate.

Citește și: Cât costă cazarea la hotelurile și pensiunile de 4 stele din Băile Felix, pentru minivacanța de Rusalii

"Deja am depășit capacitatea la ora asta. Am epuizat toate dulapurile", a precizat, pentru apusenitransilvania.ro, primarul orașului, Silviu Vinţeler.

Cât costă biletul pentru o zi la Băile Sărate Ocna Mureș

Investiția pentru reabilitarea complexului s-a ridicat la 8 milioane de euro.

Un bilet pentru o zi pentru un adult costă 60 de lei, de luni până vineri, respectiv 70 de lei pentru zilele de sâmbătă și duminică. Copiii cu vârsta între 7 și 14 ani vor plăti 35 de lei/zi, iar cei mai mici de 7 ani vor avea intrarea gratuită.

Există și tarife pentru un interval de 1-4 ore, respectiv 45 de lei pentru adulți și 25 de lei pentru copii. Depășirea celor 4 ore se va taxa suplimentar, astfel: primele 20 de minute – 3 lei, peste 20 de minute, câte 10 lei la fiecare 30 de minute.

Tarifele abonamentelor vor fi de 50 de lei/zi pentru adulți, respectiv 25 de lei/zi la copii, perioada minimă de abonament fiind de 7 zile.

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close