Antena 3 CNN Timp liber Turism The Sunday Times a publicat un ghid al Bucureștiului: Perfect pentru city break, rivalizează cu Praga

The Sunday Times a publicat un ghid al Bucureștiului: Perfect pentru city break, rivalizează cu Praga

Celebra publicaţie The Sunday Times a creat un ghid al Bucureștiului. Şi are numai lucruri bune de spus despre capitala României.

de Mia Lungu    |    15 Noi 2022   •   09:51

În ultimul deceniu a scăpat de cătușele sale din epoca sovietică, iar acum rivalizează cu orașe precum Praga și Budapesta, scriu jurnaliştii britanici despre Bucureşti.

În articol se menţionează ca oraşul abundă de baruri în aer liber și cafenelele "hipster", iar în ciuda eforturilor fostului dictator Nicolae Ceaușescu de a distruge cu buldozerul o mulțime de clădiri vechi de secole, încă mai este posibil să se întrezărească gloria de odinioară a capitalei.

Pașii turiștilor britanici sunt îndemnați apoi spre Piața Obor, Muzeul Național de Artă, Muzeul Național de Istorie Naturală, dar și spre Muzeul Satului.

În prezent, Bucureștiul este unul dintre cele mai accesibile city break-uri din Europa, concluzioneaza The Sunday Times.

×
Subiecte în articol: The Sunday Times ghid București
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close