Antena 3 CNN Timp liber Turism "Așa e când ești ospitalier": Turiştii români laudă prețurile din Grecia | Cât costă un șezlong și o bere pe plajă

"Așa e când ești ospitalier": Turiştii români laudă prețurile din Grecia | Cât costă un șezlong și o bere pe plajă

Tot mai mulţi români aleg Grecia ca destinaţie de vacanţă. În ceea ce priveşte condiţiile de cazare însă, părerile sunt împărţite.

"Așa e când ești ospitalier": Turiştii români laudă prețurile din Grecia | Cât costă un șezlong și o bere pe plajă
Sursa foto: Getty Images I Matteo Colombo
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Iul 2023   •   13:44

O parte din turiștii români aflați în vacanță în Grecia au ales să împărtășească experiența trăită în cea mai căutată destinație turistică a perioadei.

Grecia este vizitată și anul acesta de zeci de mii de români, însă părerile despre condiţiile de cazare sunt împărţite. Unii dintre turiști spun că sunt dezamăgiți de condițiile de cazare, însă sunt şi români care se declară îndrăgostiţi de această destinaţie de vacanţă.

Este cazul unui român care a postat pe pagina de Facebook Forum Thassos un mesaj prin care spune că este mulțumit de condițiile de care beneficiază la cazare pentru 250 de lei de persoană pe noapte. 

Citeşte şi: "Nu vom mai călca pe aici. Copiii s-au speriat foarte tare" | Ce a păţit o familie de turişti români aflată în vacanţă în insula Thassos

"Îmi pare rău că postez ceva negativ, dar pentru cei care încă mai apără litoralul românesc, le aduc la cunoștință că azi în prima de concediu, în Potos, am plătit trei euro - 15 lei, pe șezlong. Berea 5 euro, chipsuri cadou, și alune cadou, că așa e când ești ospitalier.

Cazarea de nota 10, vila excelentă, parfum ambiental în toată vila, camerele ca noi, îmbrăcate în piatră, toate detaliile minore puse la punct, Inclusiv mașină de călcat și masă de călcat, seif, cuptor microunde, cană de cafea, toaster, plită electrică, halate, papuci, toate noi. Și multe

altele. Micul dejun servit în cameră, aranjat frumos.

Citeşte şi: Cum sunt văzuţi turiştii români în Grecia. Motivul pentru care elenii din turism ne consideră neserioși 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Am încercat ca orice român se găsesc un cusur și nu reușesc.Totul la 250 lei pe noapte de persoană.

Adaus pentru cârcotași- 4.400 lei 8 nopți/9 zile, mic dejun inclus", a scris acesta pe grupul Forum Thassos.

"Unii mai caută și condiții bune, nu doar ieftineală"

Sunt însă și români care spun că nu au motive ca să fie mulţumiţi, așa cum reiese din comentariile la mesajul anterior..

"Confirm, aceeași mizerie și aici (...) mâncare bună, dar scumpă - 53 ieuro la 3 mâncăi. Noroc cu cazarea, un pic mai ieftină-n Limenas - studiou la 435 ieuro 3 persoane 7 nopți!"

"100 euro per noapte la vila chiar și cu MD inclus nu e chiar pe ieftineală."

"Dar de ce trebuie să fie neapărat ieftin? Unii mai caută și condiții bune, nu doar "ieftineala".

"Păi așa reiese din postare; că e mare ieftineală în comparație cu litoralul românesc. Dacă însă comparăm fițe de Mamaia cu vile de Thassos posibil să fie mai ieftin, dar dacă suntem corecți și comparăm aceleași condiții de cazare și servicii, prețul nu mai e chiar atât de ...diferit"

×
Subiecte în articol: Grecia cazare conditii turisti romani
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close