Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis, votat candidatul PNL la alegerile prezidenţiale

Klaus Iohannis, votat candidatul PNL la alegerile prezidenţiale

Klaus Iohannis, votat candidatul PNL la alegerile prezidenţiale
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    21 Iul 2014   •   16:36

Delegaţia Permanentă a PNL l-a ales, luni după-amiază, pe Klaus Iohannis pentru a candida din partea partidului la alegerile prezidenţiale.

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a primit 111 voturi, iar fostul lider liberal Crin Antonescu 55.

Întrebat cum comentează modul în care s-a votat candidatul la prezidenţiale din partea PNL, Klaus Iohannis a declarat: "Primul comentariu este acela că le mulţumesc colegelor şi colegilor din Delegaţia Permanentă că au venit şi au votat. Iar dacă a venit vorba de a detalia acest vot, vă pot spune că nu a fost un vot controversial, ci a fost unul absolut democratic, în gremiul statutar care trebuie să stabilească acest lucru. Nu au existat niciun fel de contre, nu au existat luări de poziţii critice. Este un lucru important, deoarece această "luptă", cum o numiţi voi, a fost un concept care a fost vehiculat în spaţiul public fără să existe în realitate. Noi nu ne-am luptat, noi am optat!"

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a declarat după desemnarea lui Klaus Iohannis drept candidat la prezidenţiale din partea formaţiunii, că toată lumea este mulţumită, inclusiv el, şi a arătat că procedura de vot a fost una corectă.

Crin Antonescu a spus că nu va candida ca independent, în timp ce apar tot mai multe zvonuri că s-ar putea retrage din politică după acest eşec.







×
Subiecte în articol: PNL alegeri prezidentiale Klaus Iohannis
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close