Antena 3 CNN Politică Zgonea, replică la PNL: Cine nu e în stare să lucreze să plece de la guvernare

Zgonea, replică la PNL: Cine nu e în stare să lucreze să plece de la guvernare

Zgonea, replică la PNL: Cine nu e în stare să lucreze să plece de la guvernare
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    18 Dec 2013   •   12:37

Mesajele din USL devin tot mai dure. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, le transmite liberalilor că cine nu e în stare să lucreze să plece de la guvernare.

Zgonea afirmă că oamenii s-au săturat de scandaluri.

"Nu putem să stăm orgolioşi acum, să fim supăraţi, ne luăm jucăriile şi plecăm. În spaţiul public, astfel de manifestări nu fac bine societăţii, pentru că oamenii sunt obişnuiţi iarăşi cu acelaşi tip de politică pe care au dezavuat-o şi au condamnat-o prin vot în 2012. Nu mai vor scandaluri, ei vor oameni care să lucreze pentru ei. Cei care sunt în stare să lucreze trebuie să rămână la guvernare, cei care nu sunt în stare pot să plece. Nu e nimeni obligatoriu să stea la guvernare, dar aceasta este obligaţia noastră, am venit la guvernare, ne respectăm angajamentele", a spus preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

USL, calcule înainte de rupere. Surse: PNL i-ar da ultimatum lui Ponta şi ameninţă cu ieşirea de la guvernare

PSD nu are încă o majoritate în Parlament pentru a supravieţui fără PNL, iar răceala dintre cei doi lideri USL a fost mai evidentă ca niciodată chiar în faţa adversarului politic, Traian Băsescu. La ceremoniile de la Cotroceni, Ponta şi Antonescu s-au ignorat total.

Picătura care a umplut paharul a fost votul pentru conducerea TVR. Rareş Bogdan, propus de PNL pentru această funcţie, nu a trecut de plenul reunit al celor două Camere.

Antonescu, despre relaţia cu Ponta: Este indecent să mai pozăm în cuplu politic

Citiţi şi Crin Antonescu, despre despărţirea de Ponta: Obişnuiţi-vă!

Antonescu: USL este într-o situaţie grea. Va fi foarte greu să mergem mai departe


×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close