Antena 3 CNN Actualitate Locale Bulevardul important din București care va fi lărgit la două benzi pe sens. Nicușor Dan: "Proiectul include și extinderea infrastructurii de tramvai"

Bulevardul important din București care va fi lărgit la două benzi pe sens. Nicușor Dan: "Proiectul include și extinderea infrastructurii de tramvai"

Primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan, a transmis că un important bulevard din București va fi lărgit la două benzi pe sens.

Bulevardul important din București care va fi lărgit la două benzi pe sens. Nicușor Dan: "Proiectul include și extinderea infrastructurii de tramvai"
Sursa foto: Facebook | Nicușor Dan
de Ioana Mircea    |    29 Mar 2024   •   14:10

Nicușor Dan, primarul Capitalei a transmis astăzi că a fost semnat contractul pentru un proiect major de infrastructură în București: lărgirea Bulevardului Dimitrie Pompeiu de la o singură bandă la două benzi pe sens. Acest pas vine ca parte a eforturilor de îmbunătățire a circulației în oraș.

Contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate a fost atribuit către F.I.P. Consulting SRL, iar termenul de execuție este de 180 de zile. Proiectul nu se oprește aici, ci include și extinderea infrastructurii de tramvai de la capătul liniei existente până la Bd. Barbu Văcărescu.

"Studiul de fezabilitate va fi elaborat de F.I.P. Consulting SRL, iar termenul de execuție este de 180 de zile. Proiectul include și extinderea infrastructurii de tramvai de la capătul liniei existente până la Bd. Barbu Văcărescu, dar și construirea unui drum de legătură între Șoseaua Pipera, Bd. Dimitrie Pompeiu și Str. Fabrica de Glucoză și construirea unei parcări de tip park&ride", a transmis Nicușor Dan.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan București
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close