Antena 3 CNN Actualitate Locale "Așa ceva nu mi-ar fi venit niciodată în minte" | Cerere inedită de cadou la o nuntă din Botoşani. Reacţia nuntaşilor

"Așa ceva nu mi-ar fi venit niciodată în minte" | Cerere inedită de cadou la o nuntă din Botoşani. Reacţia nuntaşilor

Un cuplu din Botoşani a ales ca nunta lor să fie marcată de un eveniment care a surprins comunitatea locală. Mai exact, cei doi miri au făcut o cerere specială pentru cadoul de nuntă.

"Așa ceva nu mi-ar fi venit niciodată în minte" | Cerere inedită de cadou la o nuntă din Botoşani. Reacţia nuntaşilor
Sursa foto: GettyImages
de Claudia Popovici    |    12 Iul 2023   •   17:30

Mai exact, Gabriela și Vlad şi-au organizat nunta în mod clasic, cu o singură excepţie. Practic, fiecare invitat a avut o cerere mai puţin obișnuită pentru darul din ziua nunții. 

Surprinși de ideea ingenioasă a celor doi miri, invitații s-au conformat şi au adus fiecare câte o carte ca şi dar la fericitul eveniment. 

Astfel, nunta din Botoşani a avut şi un scop caritabil pentru că toate cărțile vor ajunge la o școală din Hilișeu Horia, acolo unde sunt și elevi care au pasiunea lecturii, dar care nu-și permit să cumpere cărți.

„Am primit cărți de la un cuplu care și-a unit destinele în data de 1 iulie 2023. Senzațional este faptul că ei au pus nuntașilor această condiție: cine vine la nuntă aduce cărți, care ulterior vor fi donate! Am o imaginație bogată, dar, recunosc că așa ceva nu mi-ar fi venit niciodată în minte!

Citeşte şi: "Mulțumesc foarte mult, România!" | Reacţia a doi turişti canadieni care au nimerit, din întâmplare, la o nuntă în Craiova

Și, da! Nuntașii au adus cărți, iar cărțile vor ajunge la copilașii mei!”, spune Gabriela Munteanu, unul dintre cele mai apreciate cadre didactice din județul Botoșani care a făcut adevărate minuni în comuna Hilișeu Horia, reușind să organizeze diferite activități cu elevii, dar mai ales să le insufle plăcerea lecturii, scrie botosaninews.ro.

 

×
Subiecte în articol: darul de nuntă Botoșani
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close