Antena 3 CNN Actualitate Locale Polițiștii au demascat o clinică medicală din Ilfov care emitea documente pentru schimbarea permiselor fără ca șoferii să meargă la control

Polițiștii au demascat o clinică medicală din Ilfov care emitea documente pentru schimbarea permiselor fără ca șoferii să meargă la control

O clinică medicală din București a emis fișe medicale necesare șoferilor pentru preschimbării permiselor de conducere fără ca aceștia să fie prezenți la control.

Polițiștii au demascat o clinică medicală din Ilfov care emitea documente pentru schimbarea permiselor fără ca șoferii să meargă la control
de Alexandra Axinia    |    11 Mai 2023   •   15:27

O clinică medicală din Ilfov a eliberat fișe medicale, necesare preschimbării permiselor de conducere, fără ca pacienții să fie prezenți. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov fac noi audieri joi în cadrul unui dosar înregistrat anul trecut.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov continuă cercetările într-un dosar penal înregistrat în cursul anului 2022, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals intelectual și abuz în serviciu.

Au loc activități procedurale cu privire la activitatea infracțională privind eliberarea în fals a fișelor medicale, necesare preschimbării permiselor de conducere, ce ar fi fost desfășurată de angajații unei clinici medicale.

Citește și: Anunțul CNAIR pentru șoferi, după ce Sorin Grindeanu a cerut ca taxa de pod de la Fetești să fie suspendată

Conform Mediafax, la data de doi martie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, în cadrul aceluiași dosar penal, polițiștii Serviciului Rutieri, împreună cu criminaliști și polițiști de la economic, au efectuat cinci percheziții la cinci locații din București, iar în urma probatoriului administrat au reținut patru persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals intelectual și abuz în serviciu.

 

×
Subiecte în articol: fisa medicala permis clinică medicală
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close