Antena 3 CNN Actualitate Locale Două eleve din Sânnicolau Mare, cercetate penal după ce au bătut o colegă pe holurile şcolii

Două eleve din Sânnicolau Mare, cercetate penal după ce au bătut o colegă pe holurile şcolii

Două eleve în vârstă de 12 şi 14 ani, de la o şcoală din Sânnicolau Mare, sunt cercetate penal de Poliţie, după ce au bătut o colegă pe holurile şcolii.

Două eleve din Sânnicolau Mare, cercetate penal după ce au bătut o colegă pe holurile şcolii
Sursa foto: Captură video
de Alin Tarnovschi    |    17 Iun 2021   •   10:59

Cele două eleve au fost filmate în timp ce îşi băteau o colegă, pe holurile şcolii din Sânnicolau Mare.

Scenele violente apar la numai câteva zile după ce o elevă cu nevoi speciale a fost chinuită şi umilită la un liceu din Timişoara.

Pe noile imagini se pot observa mai multe eleve care se află pe un hol al şcolii din Sânnicolau Mare, iar la un moment dat, una dintre ele o împinge pe victimă, iar aceasta cade.

Imediat, eleva căzută a fost lovită cu picioarele de cele două fete, iar după ce se ridică este trasă de păr şi lovită cu pumnii în cap.

Elevă bătută cu sălbăticie și umilită de colege, la o școală din Sânnicolau Mare

Elevă bătută de două colege într-o şcoală din Sânnicolau Mare

Imaginile filmate de un alt elev aflat pe hol au fost postate pe reţelele sociale, iar după ce au fost prezentate în presă, Poliţia s-a autosesizat.

"În urma apariției în mediul online a unor imagini video care surprind scene de violență din data de 15 iunie a.c., în care o minoră în vârstă de 14 ani a fost agresată de către alte 2 adolescente de 12 și 14 ani, vă comunicăm faptul că la nivelul Poliției orașului Sânnicolau Mare se află în lucru un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe în care se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun", se arată într-o informare a Poliţiei.

 

×
Subiecte în articol: Sânnicolau Mare
Parteneri
Cod galben de ploi, vijelii și grindină! București și alte 23 de județe vizate
x close