Antena 3 CNN Actualitate Locale O îngrijitoare de la o grădiniță din Cugir a fost lovită cu pumnul în față de mama unei fetițe

O îngrijitoare de la o grădiniță din Cugir a fost lovită cu pumnul în față de mama unei fetițe

O îngrijitoare de la o grădiniță din Cugir, județul Alba, a fost lovită cu pumnul în față de către mama unei fetițe.

O îngrijitoare de la o grădiniță din Cugir a fost lovită cu pumnul în față de mama unei fetițe
Sursa foto: Profimedia
de Roxana Mihăiescu    |    25 Apr 2024   •   19:28

Incidentul a avut loc miercuri, 17 aprilie, însă polițiștii au anunțat recent că fac cercetări în acest caz.

Îngrijitoarea de la grădiniță i-ar fi atras atenția femeii că fetița nu avea un comportament decent în timpul programului.

Femeia s-ar fi enervat că îngrijitoarea i-ar fi spus acest lucru, iar într-un moment de slăbiciune ar fi lovit-o cu pumnul în față. 

Polițiștii fac acum cercetări în acest caz.

"La data de 17 aprilie 2024, în jurul orei 15:15, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată de o femeie de 36 de ani, din Cugir, cu privire la faptul că a fost agresată de o persoană, în timp ce se afla la serviciu, în incinta unei unităţi de învăţământ preşcolar din Cugir.

Din primele cercetări, a rezultat că, în dimineaţa zilei de 17 aprilie, în jurul orei 08:30, pe fondul unor discuţii avute cu o femeie de 37 de ani, din Cugir, legate de comportamentul fiicei acesteia, reclamanta, care este angajată ca îngrijitoare la unitatea de învăţământ preşcolar, ar fi fost lovită cu pumnul în faţă", au transmis, joi, reprezentanții IPJ Alba, notează Digi24. 

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close