Antena 3 CNN Actualitate Locale Mamaia, fără apă, în plin sezon estival, din cauza unei avarii

Mamaia, fără apă, în plin sezon estival, din cauza unei avarii

Stațiunea Mamaia a rămas fără apă potabilă, în plin sezon estival, din cauza unei avarii.

Mamaia, fără apă, în plin sezon estival, din cauza unei avarii
Sursa foto: Hepta | MMA / Radu Vioreanu
de Ioana Mircea    |    07 Aug 2023   •   17:08

Staţiunea Mamaia şi Tabăra de copii de la Năvodari au rămas fără apă potabilă după o avarie a Regiei Autonome Judeţene de Apă Constanţa.

Furnizarea apei potabile ar putea fi reluată astăzi, în jurul orei 21.00. Anunțul a fost făcut astăzi de RAJA, printr-un comunicat de presă, în care este precizat faptul că există o avarie pe magistrala de alimentare cu apă, din zona intersecției strada Diamantului cu Aleea Universităţii din municipiul Constanța.

Citește și: Scandal în Satul de Vacanță din Mamaia. Inspectorii ANPC, atacați cu mâncare și scaune. Horia Constantinescu: "Nu este adevărată ipoteza că nu tot ce zboară se mănâncă"

"În vederea executării lucrărilor de remediere a acesteia, echipele RAJA au sistat furnizarea apei potabile, în cursul acestei zile în intervalul orar 14:00 – 21:00. Sunt afectaţi de lipsa apei consumatorii din cartierul Tomis Nord, precum şi abonaţii din Staţiunea Mamaia şi zonele Mamaia Sat, Mamaia Nord, Depozitul 10 şi Tabăra de copii Năvodari”, se arată în comunicatul transmis de RAJA.

×
Subiecte în articol: Mamaia fără apă
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close