Antena 3 CNN Actualitate Locale Un membru MISA a fost arestat preventiv. Este acuzat că a abuzat, în repetate rânduri, o minoră de 11 ani

Un membru MISA a fost arestat preventiv. Este acuzat că a abuzat, în repetate rânduri, o minoră de 11 ani

Un membru MISA a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a violat, în repetate rânduri, o fată de 11 ani din judeţul Vâlcea.

Un membru MISA a fost arestat preventiv. Este acuzat că a abuzat, în repetate rânduri, o minoră de 11 ani
Sursa foto: Pexels/Karolina Grabowska
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Feb 2023   •   16:51

El a fost prins după ce a contactat-o pe copilă cerându-i să meargă acasă la el, în Bucureşti.

Bărbatul din Bucureşti, cunoscut drept membru al Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), este cercetat acum pentru trei fapte de viol.

Faptele au avut loc finalul anului trecut, însă anchetatorii au reuşit să obţină recent probe care să îl incrimineze pe bărbat, după ce acesta a contactat-o pe copila de 11 ani şi i-a cerut să meargă acasă la el, în Capitală. 

Citiţi şi: Fiul unui politician din Vaslui, arestat după ce ar fi agresat o minoră. Fratele bărbatului se află în spatele gratiilor

"Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că inculpatul, membru în Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), în perioada noiembrie- decembrie 2022, în două seri consecutive, în timp ce persoana vătămată în vârstă de 11 ani se afla la locuinţa acestuia, profitând de imposibilitatea minorei de a-şi exprima în mod liber şi conştient voinţa, datorită vârstei fragede, a întreţinut cu aceasta raporturi sexuale.

Totodată, în sarcina inculpatului se reţine faptul că în perioada 23-24 februarie 2023 a contactat-o telefonic pe persoana vătămată pentru ca aceasta să se deplaseze în Bucureşti, la locuinţa acestuia, în scopul întreţinerii, din nou, de raporturi sexuale, culminând cu determinarea minorei să se deplaseze singură cu mijloace de transport până în Bucureşti, unde a fost aşteptată de inculpat, însă oprit de intervenţia organelor de poliţie", transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea. 

Iniţial, suspectul a fost reţinut. Magistraţii Judecătoriei Vâlcea au emis sâmbătă pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

×
Subiecte în articol: MISA arest preventiv minora
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close