Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Dar și Har. Dr. Ana Maria Oproiu, despre secretele chirurgiei reconstructive

Dar și Har. Dr. Ana Maria Oproiu, despre secretele chirurgiei reconstructive

Dar și Har. Dr. Ana Maria Oproiu, despre secretele chirurgiei reconstructive
23 Noi 2018   •   23:51

Dr. Ana Maria Oproiu a vorbit la „Dar și Har” despre Terapia Vampir și tot felul de proceduri și tratamente pentru piele. 

„Terapia Vampir înseamnă prelevarea de sânge și injectarea plasmei. Plasma injectată în piele favorizează dezvoltarea unor vase care aduc sânge proaspăt în zona respectivă. Procedeul e foarte ușor și nu e atât de costisitor”. 

„A fost preluat din ortopedie. Se fac injectările de plasmă pentru articulații. Și s-a constatat că reface structurile foarte bine și le-a preluat și dermato-estetica”. 

„Se face și mezoterapie, cu tot felul de complexe de subtanțe care se injectează. Până ajung să fac restructurare cu acid hialuronic ar trebui să treacă mult timp. Dacă reușim să amânăm această perioadă e perfect. Pielea e cel mai mare și mai important organ”.

 Dr. Ana Maria Oproiu spune că anotimpurile benefice pentru a începe aceste tratamente sunt toamna și primăvara. 

„Toamna și primăvara sunt niște perioade foarte bune în care putem accesa aceste proceduri. Am ieșit din vară cu acțiunea nocivă a soarelui asupra pielii. Noi avem o explozie toamna de cancere de piele pe care le operăm”. 

„Soarele are un impact puternic, cu toată protecția solară care se face. Soarele și arsurile solare sunt mult mai frecvente și cu un impact mult mai mare asupra organismului în ultimii ani față de acum 15 ani. Și mai sunt și radiațiile din jur care își spun cuvântul”. 

Citiți și Dar și Har. Dr. Ana Maria Oproiu, despre șansele de recuperare ale pacienților arși în România: „Nu avem structuri pentru tratarea marilor arși”

×
Subiecte în articol: Dar și har
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close