Antena 3 CNN Actualitate Social Un bărbat din Prahova a violat două minore cu handicap, deși le luase din plasament pentru a le îngriji

Un bărbat din Prahova a violat două minore cu handicap, deși le luase din plasament pentru a le îngriji

Un bărbat de 44 de ani din Prahova a luat în plasament două fete care erau încadrate în grad de handicap. Deși aveau nevoie de grijă și suport, minorele au primit exact contrariul de la omul ce le avea în grijă.

Un bărbat din Prahova a violat două minore cu handicap, deși le luase din plasament pentru a le îngriji
Sursa foto: pexels.com
de Alexandra Axinia    |    21 Iun 2023   •   11:52

Un bărbat de 44 de ani, din Prahova, este cercetat după ce ar fi violat două fete de 14, respectiv 16 ani, pe care le avea în plasament. Copilele erau încadrate în grad de handicap și aveau nevoie de protecție specială.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au făcut, miercuri, o percheziție domiciliară într-o comună din județul Prahova, la domiciliul unui bărbat de 44 de ani, suspectat de săvârșirea infracțiunii de viol.

Cele două copile se aflau în plasament la suspect, acesta fiind responsabil pentru grija lor. În urma percheziției au fost descoperite și ridicate mai multe probe, iar la poliție au fost duse două persoane pentru a fi audiate.

Citește și: "Tăiați-le pe toate, domnule!". Un primar din Argeș le-a luat oamenilor băncile de la poartă

Conform Mediafax, suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

×
Subiecte în articol: persoane cu handicap viol
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close