Antena 3 CNN Actualitate Social Fiica bărbatului aflat în stare critică după explozia de la Petromidia, apel către autorităţi: "Rog să le salveze viaţa"

Fiica bărbatului aflat în stare critică după explozia de la Petromidia, apel către autorităţi: "Rog să le salveze viaţa"

Fiica bărbatului care s-a ales cu arsuri pe 45% din suprafața corpului, după incendiul de la Rafinăria Petromidia din Năvodari a dezvăluit detalii cutremurătoare despre incident. Mai mult, ea face şi un apel către autorități pentru a grăbi demersurile pentru că viaţa tatălui ei este în pericol din cauza birocraţiei.

Fiica bărbatului aflat în stare critică după explozia de la Petromidia, apel către autorităţi: "Rog să le salveze viaţa"
de Claudia Popovici    |    03 Iul 2021   •   17:02

Potrivit acesteia, tatăl ei nici nu trebuia să fie la lucru în ziua respectivă, dar făcuse un schimb de tură.

Acum el este în stare critică ca şi celalalt pacient internat tot la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Familia ar vrea să-l transporte în străinătate şi se plânge că nu are sprijin din partea autorităţilor.

Ministerul Sănătăţii a anunţat pentru Antena3 că este în discuții cu familia bărbatului şi că nu este exclus un transfer.

„Am vorbit cu domnul medic. Este în stare gravă am cerut să fie transferat în afară ținând cont de istoricul nostru ceea ce s-a întâmplat și în urmă la Colectiv.

Numai că aici trebuie să aștept un diagnostic pe care domnul doctor o să mi le da ca să pot să fac demersurile mai departe spre a fi dus în străinătate.

Ministerul Sănătății a spus doar că nu mă poate ajuta cu nimic să vorbesc doar aici la spital.

Domnul doctor a zis că el nu poate decât să îmi dea diagnosticul și apo trebuie făcuți niște pași de a căuta unde este asigurat, după aceea căutată clinică, trimisă actele necesare pentru a vedea dacă se pot ocupa de aceste cazuri pentru că vorbim și de celelalt pacient", a spus tânăra.

Rog să ușurăm demersurile pentru cei doi pacienți să le salvăm viaţa

Ea face şi un apel către autorități pentru a ușura demersurile pentru cei doi bărbaţi aflați în stare critică dar şi pentru familiile lor care așteaptă cu disperare soluții.

„Rog să putem face ceva pentru cei doi pacienți, ceva să nu se mai întâmple cum s-a întâmplat în trecut (aluzie la cazurile din Colectiv). Trebuie să facem în așa fel încât demersurile să fie mai ușoare pentru familie și ca să fie salvate vieţi", a mai spus tânăra.

×
Subiecte în articol: explozie Petromidia Navodari
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close