Antena 3 CNN Actualitate Social Preotul Francisc Doboş: "Aud fiecare bubuitură de-mi sare inima din piept și cafeaua pe mine"

Preotul Francisc Doboş: "Aud fiecare bubuitură de-mi sare inima din piept și cafeaua pe mine"

Francisc Doboș, paroh la biserica Sacre Cœur de lângă Piața Aviatorilor din București, a transmis un mesaj tranșant pentru "toți Doreii grăbiți, tupeiști sau pur și simplu neatenți" care trec prin intersecții.

Preotul Francisc Doboş: "Aud fiecare bubuitură de-mi sare inima din piept și cafeaua pe mine"
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    04 Feb 2022   •   16:44

„Nu e sfântă zi să nu se pocnească câțiva Dorei în intersecția de la Statuia Aviatorilor. Cu mașinile, evident. Aud fiecare bubuitură de-mi sare inima din piept și cafeaua pe mine.

Ce-i drept, o cafea fierbinte te trezește mai repede dacă o verși pe tine decât dacă o bei :)))

Aviz pentru toți Doreii grăbiți, tupeiști sau pur și simplu neatenți: intersecția din jurul Statuii Aviatorilor nu e sens giratoriu. O să ies să o/vă exorcizez :)))", scrie părintele catolic Francisc Doboş pe pagina sa de socializare.

Ca de obicei mesajul părintelui catolic a stârnit amuzamentul în rândul internaților care au venit cu o serie de recomandări: 

"Păi, dacă stați la cafea în loc să-i dați cu niște agheasmă, cine e de vină", întreabă cineva.

"O rugăciune pentru polei ar ajuta mai mult", recomandă cineva.

"Aduc busuiocul", se oferă cineva

"Seatul ala rosu are nevoie de o rugaciune, parinte, ca n-a mai putut sa plece", mai spune cineva.

Preotul Francisc Doboş, despre şoferi şi bolizi super tunaţi: "Mânca-v-ar raiul! O să ies pe bulevard să le exorcizez chip tuningu"

Anul trecut parohul a transmis un mesaj pentru "bombardierii care fac drifturi cu bolizii lor super tunați în jurul Statuii Aviatorilor, noaptea ca hoții".

Preotul catolic Francisc Doboş a povestit pe pagina sa de socializare experiențele pe care le-a avut la miez de noapte sau dis de dimineaţă cu şoferii plini de elan care fac drituri cu bolizii lor super tunați.

„Îi binecuvântez încrucișat pe toți bombardierii care fac drifturi cu bolizii lor super tunați în jurul Statuii Aviatorilor, noaptea ca hoții. A trecut unul pe la 5, înainte de cântatul cocoșului.

Nu mai vorbesc de cei care trec cu 249 km pe oră pe Bulevardul Aviatorilor când au verde la semaforul de la statuie, în general între 23:00 și 5:00, așa, în ciudă.

Nuuu, nu se aude deloc. Iar când au roșu la semafor îi aud cum fac “pop-corn” cu țevile lor de evacuare Akrapovic (pour les connaisseurs).

În acele momente mă rog pentru ei, evident. Doar sunt un bun creștin, nu-i așa", spune preotul Francisc Doboş.

„Mânca-v-ar raiul"

Mai mult, acesta le-a transmis că dacă îl mai supără o să iasă pe bulevard cu aghiasma mare.

"Mânca-v-ar raiul! Iar dacă mă supără des o să ies pe bulevard cu aghiasma mare ca să-i lovesc la operație, să le exorcizez chip tuningu’ și să le ruginească evacuarea Akrapovic.

- Fir-ați ai harului, să fiți! Francisc, bine ai venit în noua parohie", conchide preotul catolic Francisc Doboş.

Citiţi şi: Părintele Francisc Doboş, după ce a primit factura uriaşă la gaze: "Aveți și alte sfaturi? Second job?"

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close