Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Amestecul care ajută la refacerea vaselor de sânge după un AVC. Lidia Fecioru: "10 picături. Tinctura se face acasă"

Amestecul care ajută la refacerea vaselor de sânge după un AVC. Lidia Fecioru: "10 picături. Tinctura se face acasă"

Un amestec care are la bază floare de castan, făcut în casă, ne poate ajuta la refacerea vaselor de sânge după un accident vascular, spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Amestecul care ajută la refacerea vaselor de sânge după un AVC. Lidia Fecioru: "10 picături. Tinctura se face acasă"
Sursa foto: pixabay.com-Alicja/antena3.ro
de Georgiana Adam    |    10 Iun 2023   •   20:00

Tot ce avem nevoie este floare de castan şi alcool de minim 40 de grade, dar şi o sticluţă închisă la culoare.

"O să vedem cum se face tinctură de castan, pentru că după un accident vascular sau un accident ischemic, în terapie este foarte bună floarea și coaja de castan.

Se iau florile dintr-un castan înflorit, le uscăm și coaja, după ce se usucă, o strângem şi o punem într-un borcan. Trebuie 10 grame de plantă uscată, de coajă cu floare la un loc, se pun acolo cu vreo 40 de grame de alcool de 40 de grade.

Se lasă să stea la întuneric 10 zile, după care punem amestecul într-o sticluță închisă la culoare și se bea câte o linguriță foarte mică (10 picături).

Citeşte şiCeaiul care curăţă vasele de sânge şi creşte imunitatea. Lidia Fecioru: "Se găseşte şi în România. Se poate bea cu lapte"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Lidia Fecioru: "Tinctura de castan ajută foarte mult la refacerea vaselor de sânge după un accident vascular"

Cele 10 picături se beau cu apă, de trei ori pe zi, cu 15-20 de minute înainte de masă.

Aceste picături din tinctură de castan se pot lua şi pe o perioadă mai lungă, pentru că ajută foarte mult la refacerea vaselor de sânge după un accident vascular", a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la rubrica Leacul zilei, de la emisiunea Adevăruri ascunse.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close