Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Stai mult la calculator? Ceaiul care îţi linişteşte sistemul nervos. Lidia Fecioru: "Se bea două săptămâni şi se face pauză o lună"

Stai mult la calculator? Ceaiul care îţi linişteşte sistemul nervos. Lidia Fecioru: "Se bea două săptămâni şi se face pauză o lună"

Există un ceai aromat şi benefic pentru românii care petrec mare parte din timp în faţa calculatorului, spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Stai mult la calculator? Ceaiul care îţi linişteşte sistemul nervos. Lidia Fecioru: "Se bea două săptămâni şi se face pauză o lună"
Sursa foto: antena3.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Ian 2023   •   15:27

"Pentru că suntem sunt într-o perioadă când se stă foarte mult la calculator, se lucrează intens, există un ceai foarte bun care ne-ar ajuta să ne odihnim și care e foarte liniștitor pentru sistemul nostru nervos. 

Se pune câte o lingură de plante, una de sunătoare, una de melisă (roiniţă - n.r.) și una de valeriană. Putem pune câte 10 linguri din fiecare şi amestecăm într-un săculeţ sau într-un borcan.

Punem câte o lingură de plante la un pahar de apă fierbinte. 

Îl acoperim 10 minute, după care îl strecurăm și bem jumătate de pahar, să spunem pe la ora 19:00 și înainte de a mânca ceva, apoi, cealaltă jumătate când ne ducem la somn și ne ajută foarte mult. 

Citeşte şiTrufandaua care te scapă de insomnie şi ajută la slăbit. Lidia Fecioru: "Trebuie consumată acum, în sezon"

Se face această cură timp de două săptămâni, după care o lună de zile se face pauză și după aceea se bea din nou două săptămâni.

În plus, are un gust foarte bun, este parfumat și sănătos", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close