Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Gabriela Firea: ”Următorul nostru proiect, construirea unui aeroport în sudul Bucureștiului!”

Gabriela Firea: ”Următorul nostru proiect, construirea unui aeroport în sudul Bucureștiului!”

”Următorul nostru proiect comun, al domnului primar Băluță și al meu, vizează construirea unui aeroport în sudul Bucureștiului”, anunță Gabriela Firea.

Gabriela Firea: ”Următorul nostru proiect, construirea unui aeroport în sudul Bucureștiului!”
Sursa foto: Facebook / Gabriela Firea
de Laura Dinu    |    26 Apr 2024   •   08:53

”A fost o bucurie pentru mine să-i fiu alături lui Daniel Băluță la evenimentul de lansare a candidaturii pentru un nou mandat de primar al Sectorului 4.

Poate sunt subiectivă, pentru că Daniel Băluță îmi este nu doar coleg de partid, ci și un bun prieten, dar cred realmente că el face parte din prima ligă a primarilor din România!  

E evident pentru toată lumea cât de mult s-a transformat Sectorul 4 în ultimii 8 ani, de când Daniel Băluță este edil aici. Întotdeauna a îndrăznit să creadă în cele mai îndrăznețe proiecte, cărora nu mulți le dădeau șanse. Dar realitatea din teren e una singură, așa că, după 8 ani, în Sectorul 4 avem rețea de metrou extinsă, pasaje noi construite, creșe și grădinițe ridicate de la zero, parcuri, un spital, un patinoar olimpic - Berceni Arena – singurul din România de această capacitate, care va fi dat în folosință curând.

L-am felicitat alături de premierul și președintele PSD Marcel Ciolacu, vicepremierul și președintele PSD Sector 3 Marian Neacșu, primarul Sectorului 3 Robert Negoita, candidații PSD PNL - George Cristian Tuță pentru Sectorul 1, Rareș Hopincă pentru Sectorul 2, Adrian Vigheciu pentru Sectorul 5, președintele PSD Sector 1 Petre Florin Manole și președintele PNL Sector 4 Ionuț Stroe.

Mă simt privilegiată și onorată să-l am alături pe Daniel Băluță în campania mea pentru Primăria Capitalei și n-am nicio îndoială că bucureștenii văd munca, dedicarea și profesionalismul care stau în spatele unor rezultate remarcabile precum cele din sectorul 4. Am făcut echipă cu Daniel Băluță și mi-aș dori să lucrăm din nou împreună, pentru că știu cât este de implicat și dedicat proiectelor în care crede. Iar bucureștenii din Sectorul 4, dar și cei din restul Capitalei au nevoie de astfel de edili!

Așa cum am anunțat, următorul nostru proiect comun, al domnului primar Băluță și al meu, vizează construirea unui aeroport în sudul Bucureștiului, parte integrantă din programul electoral atât al primarului general, cât şi al Primăriei sectorului 4. 

 Ne dorim încrederea și voturile bucureștenilor pentru ca astfel de proiecte să poată prinde contur. 

Sunt un om de echipă și am convingerea că doar împreună suntem puternici”, scrie Gabriela Firea pe o rețea socială. 

? A fost o bucurie pentru mine să-i fiu alături lui Daniel Băluță la evenimentul de lansare a candidaturii pentru un nou...

Publicată de Gabriela Firea pe Joi, 25 aprilie 2024

Material susţinut de PSD

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close