Antena 3 CNN Life Cum să scapi de zece kilograme în două săptămâni

Cum să scapi de zece kilograme în două săptămâni

Vara s-a instalat total, iar dacă ești panicat că nu ai pierdut atât de mult în greutate pe cât ai vrut pentru a pleca în vacanță, atunci nu-ți face griji.

Puteți scăpa de 10 kilograme în doar două săptămâni, potrivit nutritionistei Fiona Kirk, care a împărtășit câteva ponturi din noua sa carte de dietă ”Fast Lane”.
Ea spune că succesul pentru a renunța la cea mai mare parte a kilogramelor în doar 14 zile este să mănânci pur și simplu lucrurile potrivite. 

În noua sa carte de dietă, Fiona spune ca secretul pentru o pierdere rapidă și durabilă de grăsime este o combinație a schimbarilor pe care trebuie să le facem cu dieta și cu stilul nostru de viață.

Este bine să ai un mic dejun bogat în proteine ​​în loc de cereale zaharoase, de a mânca iaurtși fructe în loc de chipsuri și băuturi alcoolice și de a lua prânzul cu salate sănătoase și hrănitoare.

La micul dejun putem prepara un ou. Ouăle sunt bogate în proteine ​​și în grăsimi și fac să spună "nu" la jumătatea dimineții unei gustări calorice.
Mâncați fructe cu coajă lemnoasă și semințe.
Beți apă înainte de mese și de gustări: acest lucru frânează foamea, astfel încât să mâncați mai puțin la o masă.
Prânz preparat pe bază de linte și fasole: fac o treabă minunată și ne vom simți plini, ceea ce ne face să mâncăm mai puțin la următoarea noastră masă.

Adăugați o grăsime fabuloasă la mese și gustări: ele încurajează celulele noastre grase să elibereze grăsimea corporală încăpățânată.
Dormiți mai mult: 7-8 ore sunt sufieciente pentru a regla nivelul de zahăr din sânge și menținerea echilibrului hormonal al foametei și a apetitului.
Îmbunătățiți nivelul vitaminei D: Ieșiți în lumina soarelui, ori de câte ori este posibil, acesta declanșează arderea crescută a abdomenului.

Subiecte în articol: grasimi kilograme dieta schimbari
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Categoria de angajaţi români care vor putea primi 500 de lei