Antena 3 CNN Sport ITIA răspunde după ce Simona Halep a anunţat că îi este refuzat dreptul la justiţie

ITIA răspunde după ce Simona Halep a anunţat că îi este refuzat dreptul la justiţie

Simonei Halep i-a fost refuzată pentru a treia oară şansa de a se apăra în cazul în care e acuzată de dopaj. Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) a amânat încă o dată audierea dublei câștigătoare de Grand Slam, depistată cu o substanță interzisă la US Open 2022.

de Violeta Moroianu    |   

Simona Halep a făcut anunţul într-o nouă postare pe reţelele sociale.

De cealaltă parte, reprezentanţii ITIA spun, într-un răspuns exclusiv pentru Antena 3 CNN, că audierea a fost amânată de tribunalul independent şi că nu a fost fixată încă o dată pentru audiere.

Citeşte şi: "Îmi omoară reputația!" Simona Halep reacționează după ce ITIA i-a amânat din nou audierea

''Încă o dată sunt devastată. ITF (ITIA) a amânat audierea mea pentru a treia oară, cu încă o lună! Aştept să fiu judecată încă din octombrie. În decembrie, am putut, mulţumită experţilor, să demonstrez că suplimentele alimentare pe care le foloseam au fost contaminate, motiv care a cauzat testul pozitiv. Am cerut, confirm regulamentului antidoping, o audiere rapidă: e dreptul meu, e scris în regulament! Din nefericire, ITF (ITIA) a amânat audierea mea de trei ori.

Refuzarea dreptului de a fi judecată de un tribunal independent. Interzicerea participării la orice turneu timp de opt luni. Ştiu că am ratat Australian Open, Roland Garros şi Wimbledon. Fără a mai spune că am pierdut toate punctele şi locul în clasament.

'Nu numai că îmi ucid reputaţia, dar şi pe mine ca jucătoare profesionistă, fără a mai vorbi de consecinţele asupra sănătăţii mele mentale'', a scris Simona Halep.

Subiecte în articol: Simona Halep ITIA
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște