Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Stai mult la calculator? Ceaiul care îţi linişteşte sistemul nervos. Lidia Fecioru: "Se bea două săptămâni şi se face pauză o lună"

Stai mult la calculator? Ceaiul care îţi linişteşte sistemul nervos. Lidia Fecioru: "Se bea două săptămâni şi se face pauză o lună"

Există un ceai aromat şi benefic pentru românii care petrec mare parte din timp în faţa calculatorului, spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

"Pentru că suntem sunt într-o perioadă când se stă foarte mult la calculator, se lucrează intens, există un ceai foarte bun care ne-ar ajuta să ne odihnim și care e foarte liniștitor pentru sistemul nostru nervos. 

Se pune câte o lingură de plante, una de sunătoare, una de melisă (roiniţă - n.r.) și una de valeriană. Putem pune câte 10 linguri din fiecare şi amestecăm într-un săculeţ sau într-un borcan.

Punem câte o lingură de plante la un pahar de apă fierbinte. 

Îl acoperim 10 minute, după care îl strecurăm și bem jumătate de pahar, să spunem pe la ora 19:00 și înainte de a mânca ceva, apoi, cealaltă jumătate când ne ducem la somn și ne ajută foarte mult. 

Citeşte şiTrufandaua care te scapă de insomnie şi ajută la slăbit. Lidia Fecioru: "Trebuie consumată acum, în sezon"

Se face această cură timp de două săptămâni, după care o lună de zile se face pauză și după aceea se bea din nou două săptămâni.

În plus, are un gust foarte bun, este parfumat și sănătos", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”