Antena 3 CNN Life Culinar Ţi-a rămas cozonac de la Paşte? Iată cum poţi să faci savarine din cozonac vechi. Reţetă explicată pas cu pas

Ţi-a rămas cozonac de la Paşte? Iată cum poţi să faci savarine din cozonac vechi. Reţetă explicată pas cu pas

de S.T.    |   

Vlăduț, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, le-a împărțășit telespectatorilor săi un secret culinar.

Poţi face savarine din cozonac vechi. Se prepară pe foc, un sirop din apă cu zahăr și esență de rom.
Pentru cantitatea de zahăr se va avea în vedere cât de dulce este cozonacul.

Se taie cozonacul în felii și se însiropează cu siropul fierbinte, apoi se lasă să se tempereze.

Se ung feliile de cozonac cu dulceață de vișine și se ornează cu frișcă bătută.

Subiecte în articol: cozonac Paste neatza cu razvan si dani
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian