Antena 3 CNN Economic Auto S-au redeschis listele de comenzi pentru Dacia Spring. Cine are prioritate în achiziţionarea popularei maşini electrice

S-au redeschis listele de comenzi pentru Dacia Spring. Cine are prioritate în achiziţionarea popularei maşini electrice

Veste bună pentru fanii maşinilor electrice. Dealerii Dacia au redeschis cataloagele de comenzi pentru primul model electric al mărcii, Spring.

S-au redeschis listele de comenzi pentru Dacia Spring. Cine are prioritate în achiziţionarea popularei maşini electrice
Sursa foto: Sursa foto: renault.com
de Alexandra Dima    |    13 Iul 2021   •   10:48

Pe lângă cei aflaţi pe lista de aşteptare şi cei care au făcut deja o rezervare, acum vor putea plasa comenzi pentru achiziţionarea modelului şi alte persoane. Livrările însă se vor realiza începând cu luna septembrie, având prioritate persoanele care se află deja în baza de date a Dacia, anunţă .

Astfel, doritorii vor putea comanda varianta Comfort Plus a modelului Spring, care este echipată cu sistemul Media Nav, aer condiţionat manual, geamuri electrice faţă-spate şi cablu de încărcare tip 2. Opţional se poate comanda cablu de încărcare pentru staţii rapide, pentru preţul de 300 de euro.

Versiunea costă 18.100 de euro şi nu are alte opţiuni pe care să le poţi alege.

Amintim că prin intermediul programului Rabla Plus maşina costă numai 9.050 de euro, fiind cel mai ieftin autoturism electric din Europa.

Conform oficialilor companiei, modelul are o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP, care este compus din 57% conducere urbană, 25% conducere suburbană, 18% conducere pe autostradă. Bateria se poate încărca cu o priză normală în 14 ore. Cu prizele speciale se încarcă în mai puţin de o oră.

Dacia Spring și-a început aventura în Europa

Modelul electric al mărcii Dacia și-a început aventura în Europa, în luna iunie fiind înmatriculate în jur de 1700 prime exemplare livrate de uzina din China. Cele mai multe sunt mașinile de dealer, utilizate pentru showroom-uri și pentru teste. În România, Dacia a înmatriculat în iunie 65 de unități Spring, mașinile fiind livrate dealerilor mărcii, pentru teste cu clienți. Volumul este aproape de trei ori mai mare decât cel al modelelor Renault Zoe, liderul pieței, potrivit profit.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Maşinile electrice prind viteză în România. Cum arată modelul Spring de la Dacia




 

×
Subiecte în articol: Dacia Spring
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close