Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Italia a denumit doi români "Bonnie și Clyde" după ce au furat bijuterii în valoare de 110.000 de euro | Ce metodă foloseau

Italia a denumit doi români "Bonnie și Clyde" după ce au furat bijuterii în valoare de 110.000 de euro | Ce metodă foloseau

Un cuplu de români au fost denumiți "Bonnie și Clyde" după ce au jefuit mai multe magazine și au furat bijuterii în valoarea de 110.000 de euro.

Italia a denumit doi români "Bonnie și Clyde" după ce au furat bijuterii în valoare de 110.000 de euro | Ce metodă foloseau
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Apr 2023   •   15:00

Un cuplu de români au fost denumiți "Bonnie și Clyde" după ce au jefuit două magazine de bijuterii cunoscute din centrul istoric al Romei. Aceștia au reușit să pune mâna pe un ceas și un colier, valoarea tuturor obiectelor furate fiind în jur de 110.000 de euro, potrivit publicației Leggo.

Carabinierii au reușit să îi oprească și să îi aresteze după al doilea jaf. Este vorba de un cuplu, un bărbat de 38 de ani și o femeie de 23 de ani, de origine română.

Aceștia nu erau hoți amatori, ci dimpotrivă. Cuplul intra în magazin și studiau foarte bine modul în carea urmau să acționeze. Atrăgeau atenția vânzătorilor și acționeau într-un mod discret. 

Citește și: "Coincidență bizară": Doi îndrăgostiți au murit în aceeași zi, din cauze naturale diferite, într-o casă din Marea Britanie

În urma mai multor plângeri, carabinierii au analizat imagineile surprinse cu cei doi și au reușit să le intercepteze mișcările, constatând că, de mai multe ori, cuplul s-ar fi deplasat din Capitală în direcția nordului Italiei și au reușit să le depisteze identitatea.

În ultimele zile, carabinierii de la stația Roma San Lorenzo in Lucina au descoperit că suspecții s-au întors la Roma, unde se aflau într-un camping din Via di Malafede, și au activat o serie de servicii de filaj și de observare pentru a-i depista.

Potrivit adevărul.ro, în cele din urmă, românii au fost arestați. 

 

×
Subiecte în articol: furt magazin bijuterii români în Italia
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close