Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Protest masiv la Vama Veche | Marşul tăcerii şi durerii dedicat victimelor lui Vlad Pascu a adunat zeci de persoane: ”Este un strigăt de durere din partea noastră”

Protest masiv la Vama Veche | Marşul tăcerii şi durerii dedicat victimelor lui Vlad Pascu a adunat zeci de persoane: ”Este un strigăt de durere din partea noastră”

Marşul tăcerii şi durerii dedicat victimelor lui Vlad Pascu s-a terminat în urmă cu scurt timp. Părinţii şi apropiaţii lui Sebi şi ai Robertei au pornit din staţiunea Vama Veche şi au mers până în 2 Mai, chiar pe drumul unde tânărul care s-a urcat drogat la volan i-a ucis pe cei doi studenţi.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Mai 2024   •   19:43

În cursul zilei de joi, pe strada principală a stațiunii Vama Veche a avut loc un marș dedicat victimelor lui Vlad Pascu și marchează trecerea a nouă luni de când Vlad Pascu i-a ucis pe Roberta și pe Sebi, în timp ce conducea drogat. 

Participanţii au vrut să tragă un semnal de alarmă asupra sistemului care a lăsat să se întâmple o astfel de tragedie.

Cu suflet sfâșiat, Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, a mărturisit că întreaga acțiune reprezintă un strigăr de durere din partea părinților tinerilor uciși în cumplitul accident.

”Este un strigăt de durere din partea noastră, vom face tot posibilul să ne auda cineva. Vom merge până în 2 mai pe jos, sper să se strângă cât mai multă lume. E foarte durerios, dar pentru copilul meu fac orice”, a declarat Valentin Olariu, tatăl lui Sebi. 

Judecătoarea lui Vlad Pascu va fi audiată, din nou, în ancheta disciplinară

După ce a fost audiată de secția pe judecători în materie disciplinară, judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu va fi din nou audiată, de data aceasta, de inspectorii judiciari, cei care continuă cercetarea ei disciplinar, chiar dacă CSM a refuzat propunerea făcută de către Inspecția judiciară cu privire la suspendarea din funcție a judecătoarei de la Mangalia, pe perioada anchetării ei disciplinare, având în vedere că se suspectează că a comis o abatere disciplinară extrem de gravă, respectiv exercitarea funcției cu rea credință sau gravă neglijență.

×
Subiecte în articol: 2 Mai Vlad Pascu accident marsul tacerii
Parteneri
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben
x close