Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Matteo, tânărul în camera căruia a murit Shara, eleva olimpică din Bucureşti, a fost eliberat: "Nu mai are scăpare!"

Matteo, tânărul în camera căruia a murit Shara, eleva olimpică din Bucureşti, a fost eliberat: "Nu mai are scăpare!"

Tânărul în casa căruia a fost găsită fără viaţă Shara, eleva olimpică din Bucureşti, a fost eliberat din arestul preventiv. Judecătorii au decis să-l plaseze pe băiatul de 19 ani care i-ar fi dat tinerei un drog periculos în arest la domiciliu.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Ian 2024   •   19:33

Decizia magistraţilor i-a şocat pe părinţii Sharei şi cer ca tânărul să fie cercetat pentru omor. În acest moment, tânărul de 19 ani din Neamţ este cercetat doar pentru trafic de droguri.

7 noiembrie 2023. Atunci s-a aflat de dispariţia Sharei la nivelul întregii ţări. A fost trimis un mesaj RO-Alert. Tot atunci, autorităţile au publicat şi ultimele imagini cu eleva olimpică, în speranţa că cineva o va recunoaşte şi va fi găsită.

Citeşte şi: Ultimele clipe din viața Sharei au fost filmate! Eleva de 16 ani s-a prăbușit în camera iubitului ei, din Neamț

Sute de poliţişti, jandarmi şi voluntari s-au mobilizat. Au fost ridicate drone pentru depistarea adolescentei de 13 ani. 7 zile mai târziu, Shara Melinda era găsită moartă în casa tânărului de 19 ani.

Cauza decesului ar fi consumul de droguri, iar substanţele interzise iar fi fost date chiar de cel în locuinţa căruia se afla. Până azi, arestat preventiv însă, acum, plasat în arest la domiciliu.

"Pentru noi este un şoc total. Nu ne aşteptam la această decizie, mai ales în contextul în care sunt foarte multe probe împotriva acestui individ. Odată ce un astfel de individ pune ochii pe copilul tău nu mai are scăpare. Shara era urmărită, am descoperit în mesajele ei pe care le avea cu acesta", a fost mesajul transmis de tatăl Sharei.

Vezi şi: O elevă din Bucureşti a murit imediat după un moment intim, într-o casă din Dumbrava Roşie: "Mi-a arătat înregistrări din noaptea aceea"

Tatăl adolescentei încearcă acum să afle pe cont propriu cum a murit fiica sa. Practic, face o anchetă separată şi a urmărit fiecare secundă de pe filmările din casa în care eleva şi-a găsit sfârşitul.

A văzut şi cum tânărul ar fi distrubuit droguri, singurul motiv pentru care este cercetat acum. A urmărit în repetate rânduri şi momentul în care Shara a căzut la podea şi şi-a dat ultima suflare. Ar fi putut fi salvată dacă părinţii băiatului sunau mai repede la 112, spune el.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close