Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Principesa Sofia a României, implicată într-un accident cu trei mașini pe DN1, în Corbeanca

Principesa Sofia a României, implicată într-un accident cu trei mașini pe DN1, în Corbeanca

Traficul este îngreunat pe DN 1, în județul Ilfov, unde a avut loc un accident în care au fost implicate trei mașini. Potrivit surselor Antena 3 CNN, la volanul unuia dintre autoturisme se afla Principesa Sofia a României, cea de-a patra fiică a regelui Mihai și a reginei Ana.

de Mia Lungu    |    15 Mai 2023   •   18:45

Update 18:45 Potrivit surselor Antena 3 CNN, Principesa Sofia, sora Principesei Margareta, Custodele Coroanei, este unui dintre șoferii implicați în accidentul auto.

„La data de 15 mai a.c., în jurul orei 15:29, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DN1-Otopeni, km13, sensul de mers Ploiești-București, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii rutieri din Otopeni și ai Serviciul Rutier Ilfov, pentru efectuarea activităților din competență, context în care cei 3 conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

La fața locului, s-a deplasat și un echipaj medical, care a evaluat persoanele implicate în evenimentul rutier, însă niciuna dintre acestea nu au fost transportate la spital.

În cauză, evenimentul rutier va fi soluționat de către polițiștii rutieri din Otopeni, în termenul prevăzut de lege, respectiv 24 de ore”, au transmis polițiștii rutieri.

Citește și: Momentul în care un bărbat se aruncă în fața unui autobuz şi este lovit, pe bulevardul Magheru din București

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN1 București-Ploiești, în zona localității Corbeanca, județul Ilfov.

Trei autovehicule au fost implicate în accident, iar o persoană care acuză dureri este evaluată medical la fața locului. 

Traficul rutier este oprit pe a treia bandă a sensului către București, circulându-se pe benzile 1 și 2. Valorile de trafic sunt ridicate în zonă.

 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close