Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Drama românului a cărui familie a fost răpită de teroriștii din Israel: "Să fii tată și bunic și să nu poți face nimic când teroriștii vor să îți ucidă copiii este îngrozitor"

Drama românului a cărui familie a fost răpită de teroriștii din Israel: "Să fii tată și bunic și să nu poți face nimic când teroriștii vor să îți ucidă copiii este îngrozitor"

Gruparea teroristă palestiniană ține în continuarea 240 de ostatici. Printre aceștia se află și întreaga familie a unui cetățean român. Remus Aloni a vorbit la Antena 3 CNN despre cei cinci membrii ai familiei care au fost răpiți. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Oct 2023   •   20:03

Despre cele două fiice, nouă nepoate și ginere acestui bărbat nu se mai știe nimic. 

"Nu avem nicio dovadă că mai sunt în viață, nu știm absolut nimic. Încercăm să trăim cu speranță și să nu ne gândim la lucruri rele. Nu ne uităm la televizor, fiecare spune câte ceva. Emoțional este foarte greu. Nu vrem nicio influență externă care ne-ar face foarte rău.

 Am primit mesaje atunci când fetele au intrat în buncăr. După jumătate de oră mi-au scris că aud teroriștii cum au intrat în casa vecinicilor. 

Citește și: Gruparea teroristă palestiniană urmărește eradicarea completă a statului Israel și a evreilor: "Sunt educați încă de la naștere să urască și să ucidă"

Ulterior, teroriștii au intrat și în casa lor. Apoi am primit un mesaj vocal cu vocea fiicei speriată, spunând că teroriștii au incendiat casa. A spus că ne iubește pe toți și că nu crede că mai scapă, astea au fost ultimele cuvinte. 

Noi nu putem face nimic. Să fii tată și bunic și să nu poți face nimic când teroriștii vor să îți ucidă copii este îngrozitor", a declarat Remus Aloni, cetățean israeliano-român 

×
Subiecte în articol: luare ostatici
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close