Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sfat de sănătate Ce probleme de sănătate putem depista cu ajutorul medicinei energetice. Dr. Pascu: "Nu există contraindicaţii"

Ce probleme de sănătate putem depista cu ajutorul medicinei energetice. Dr. Pascu: "Nu există contraindicaţii"

Astăzi vorbim despre medicina energetică. Medicul Mihai Pascu ne spune la ce ne ajută şi mai ales ce afecţiuni putem afla cu ajutorul ei. Vom vedea şi cum se procedează într-o astfel de situaţie.

Ce probleme de sănătate putem depista cu ajutorul medicinei energetice. Dr. Pascu: "Nu există contraindicaţii"
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Cigolea    |    20 Mai 2022   •   09:56

"Medicina energetică face parte dintr-un sistem de evaluare care excede în afara metodelor actuale medicale de diagnostic.

Această zonă de diagnostic testează reactivitatea pacientului. Sistemul se bazează pe aceleaşi principii.

Se testează reactivitatea pacientului la anumiţi stimuli, care pot fi electrici şi electromagnetici care stimulează întâlnirea cu anumite substanţe, alimente, alergeni", a spus medicul Mihai Pascu, vineri, în cadrul rubricii Sfat de Sănătate de la Antena 3.

Medicina energetică poate depista vulnerabilităţile

"Capabilitatea lui cea mai mare este de a descoperi tipul de reactivitate al pacientului şi felul în care el se comportă în anumite situaţii, care ne dau informaţii legate de vulnerabilităţile pe care le are, susceptibilităţile de a dezvolta anumite patologii. 

Acest echipament reuşeşte să obţină rezultate importante şi poate aduce şi corecţii. Poate, tot prin mecanisme energoinformaţionale, sau prin ajutorul unui laser. Se mai poate încarcă un remediu de tip lichid. Este un amestec de apă şi alcool. 

Cum funcţionează medicina energetică

În calculator există baza de date. Elementele pe care le testează acel spectru electromagnetic este trimis către placa care emite un câmp electromagnetic foarte slab.

Datorită acestui aspect, această metodă poate fi folosită înclusiv de către femeile însărcinate, dar şi de copii. Deci, nu există contraindicaţii.

Pacientul are electrozii în mână şi prin acei electrozi, aparatul culege răspunsul la stimulii pe care îi trimite. Vede care este reacţia pacientului la acest test. 

Testarea se produce cu o viteză foarte mare. După ce se colectează informaţia, se compară cu un răspuns considerat normal. 

Aparatul analizează organele şi sistemele pentru a vedea facă există disfuncţii. Simptomatologia este privită din două perspective. Partea clinică cu posibile manifestări, şi partea emoţională.

Programul lucrează automat şi precis. Recomandarea celor care au dezvoltat acest program este ca retestarea să nu se facă mai repede de 72 de ore", a mai spus medicul.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close