Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sfat de sănătate Cum ne hidratăm pielea după o vară caniculară. Tipurile de tratament potrivite pentru fiecare persoană

Cum ne hidratăm pielea după o vară caniculară. Tipurile de tratament potrivite pentru fiecare persoană

Am trecut printr-o vară caniculară, am stat mult la soare şi pielea noastră a avut de suferit. Astăzi, Tania Ghine ne va spune ce putem face pentru ca pielea noastră să arate bine la început de toamnă şi, de ce nu, să o pregătim şi pentru sezonul rece.

Cum ne hidratăm pielea după o vară caniculară. Tipurile de tratament potrivite pentru fiecare persoană
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Cigolea    |    16 Sep 2021   •   12:44

"Pentru că pe perioada verii ne-am deshidratat din cauza căldurii sau din cauza soarelui, propun tratamente pe zona de cosmetică, nu doar pe partea de dermatocosmetică, pentru că dacă nu există hidratare, normal că tenul începe să se usuce şi să apară acneea", a explicat Tania Ghine, joi, în cadrul emisiunii Sfat de Sănătate, de la Antena 3.

Cum ne hidratăm tenul după o vară caniculară

"Tratamentele cu oxigen de microdermabraziune , partea de fotobiomodulare, radiofrecvenţă. Clinica noastră oferă un tratament special, care este specific pe partea aceasta de hidratare şi care vine în ajutorul acestui tip de ten cu probleme. Partea de fotobiomodulare ajută pentru luminozitate şi hidratare a tenului.

Avem tratamente cu ozon. Avem o secţie mare de oxigen care vine pe partea aceasta de rejuvenare atât în egală măsură pentru faţă şi corp. Avem pentru zona de dermatocosmetică pentru acnee. Cei care au probleme cu acneea, pot încerca tratamentele cu microdermabraziune şi apoi PRP cu ozon, dar pe partea aceasta se ocupă un medic specializat" spune managerul medical, Tania Ghine.

Tratamente corporale potrivite pentru slăbit

"Pentru corp avem în egală măsură, tratamente cu fotobiomodulare, radiofrecvenţă, pentru partea de înfrumuseţare şi rejuvenare avem tratamente vibro shape, roll shape, banda tredmill, care merge foarte bine atât pentru slăbit, cât şi pentru întreţinere. 

Pentru persoanele care au avut probleme cu picioarele umflate de la căldură, partea aceasta de drenaj limfatic ajută foarte mult. Ozonul are nişte beneficii foarte mari, atât pe zona de piele, cât şi pe zona reumatică sau ortopedică. 

Noi recomandăm şi o programare la iridologie, diagnostic pe iris, unde se poate spune exact dacă sunt probleme de hidratare sau dacă există probleme. Se pot recomanda diferite ceaiuri. 

De asemenea, avem foarte multe tipuri de masaje pe partea de durere, sau pentru persoane care s-au solicitat. Masajul intuitiv journey ajută pentru revigorare, regenerare sau sauna cu infraroșu", mai explică Tania Ghine.

Afecțiunile care nu ne permit să facem anumite masaje

"Fiecare pacient înainte să facă una dintre terapiile din clinică, va lua contact cu unul dintre medici. Dacă există probleme, cum ar fi la nivelul membrelor inferioare sau diferite probleme la nivelul limfei și în funcție de asta, se face o anamneză și i se propune pacientului exact tipul de masaj protrivit.

De exemplu, în cazul pacientului care are probleme la nivelul membrelor inferioare, cu tromboflebită nu are voie să facă pe banda tredmill. De aceea trebuie să facem o evaluare înainte. 

De exemplu, în cazul tratamentelor faciale, dacă facem înainte niște micropeeling-uri sau partea de fotobiomodulare sau tratamente cu oxigen, facem o pregătire pentru peeling-urile de iarnă. Pentru că acum, când ieșim din vară, pielea noastră este deshidratată deja.

Este important să prevenim, cum ar fi facem terapie cu ozon, care poate să meargă mai mult pe zona de rejuvenare și în timp să nu mai ai probleme. Sau autohemoterapia minoră sau majoră în cazul acneei merge foarte bine împreună cu tratamentele faciale", precizează Tania Ghine.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close