Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei O româncă a trecut pe lângă moarte la Bruxelles: Am trecut după 20 de secunde de la atacul terorist

O româncă a trecut pe lângă moarte la Bruxelles: Am trecut după 20 de secunde de la atacul terorist

O româncă a trecut pe lângă moarte la Bruxelles: Am trecut după 20 de secunde de la atacul terorist
22 Mar 2016   •   22:58

O româncă aflată la Bruxelles a fost la numai 20 de secunde depărtare de tragedia care s-a produs marți în inima Europei.

Monica Marinescu a povestit marți, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, că a fost practic la numai câteva secunde depărtare de moarte.

Două explozii au avut loc marți dimineaţă pe aeroportul Zaventem din Bruxelles și alte două deflagraţii s-au produs ulterior între staţiile de metrou Maelbeek şi Schuman, în apropierea sediului Comisiei Europene

”Am trecut la 20 de secunde și doi metri și jumătate de a fi moartă. Ne aflam în mașină, eram în întârziere, Slavă cerului, și așa nu am fost la metrou în momentul în care s-a produs suflul exploziei”, a spus Monica Marinescu, aflată la Bruxelles.

Femeia spune că în momentul în care a văzut fumul s-a gândit imediat ”la un atentat, la o bombă, după cum a fost suflul respectiv”.

Tragedia de azi vine la doar câteva zile, după ce serviciile secrete se lăudau cu prinderea celui care a coordonat atentatele de la Paris, de anul trecut, Salah Abdeslam.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close