Antena 3 CNN Life Bianca Drăguşanu, prima reacţie după ce poliţia a spart cheful şi a împărţit amenzi în localul unde cânta Adi Minune

Bianca Drăguşanu, prima reacţie după ce poliţia a spart cheful şi a împărţit amenzi în localul unde cânta Adi Minune

Bianca Drăguşanu şi-a prezentat propria versiune în legătură cu participarea sa la petrecerea desfăşurată într-un local din Capitală, unde suportul muzical a fost asigurat, live, de manelistul Adi Minune.

Bianca Drăguşanu, prima reacţie după ce poliţia a spart cheful şi a împărţit amenzi în localul unde cânta Adi Minune
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    07 Feb 2021   •   19:24

Însăşi Drăguşanu a postat pe o reţea socială imagini filmate la petrecere, din care reiese că petrecăreţii nu ţineau cont de regulile de protecţie sanitară.

Ea infirmă, însă, că ar fi fost amendată de poliţie şi susţine că a plecat din local înainte ca oamenii legii să-şi facă apariţia.

"Eu la ora 23 m-am ridicat şi am plecat. Nu ştiu la ce oră a ajuns poliţia. După cum am văzut, poliţia a venit însoţită de televiziuni. Am înţeles că s-au dat şi amenzi, au fost amendate 30 de persoane. Ce mi s-a părut un pic exagerat este că (s-a spus că) nu se purtau măşti şi că nu era distanţare.

Eu am pus nişte imagini şi asta vreau să vă spun: că era distanţare. Aveam o masă între noi şi ceilalţi oameni iar măştile s-au purtat de cei care ne-au servit. Cei care au servit la masă nu au purtat măşti. Am consumat mâncare, am băut apă, alcool nu consum deloc. Noi eram trei la masă.

Nu ştiu (câte persoane erau în local). Eram chiar la intrare, nu m-am plimbat, am stat circa 20 de minute în local. La ora 11 fix am părăsit localul. Probabil, chiar înainte să ajungă poliţia. Nu ştiu (dacă a rămas lume în local, în continuare).

Pot să vă spun că, din punctul meu de vedere, lucrurile s-au desfăşurat corespunzător. La 23 fix s-a închis muzica şi s-au aprins luminile, moment în care mi-am luat prietenii şi am plecat acasă. Mi se pare că lumea exagerează foarte mult, am auzit la un moment dat că am fost amendată", a spus Drăguşanu într-o declaraţie telefonică la Antena 3.

Petrecere în hotel de lux întreruptă de polițiști. Adrian Minune și Bianca Drăgușanu, printre petrecăreți

O petrecere într-un restaurant de lux din Capitală a fost întreruptă de polițiști și de jandarmi pentru că s-a prelungit după or 23.00. Un videoclip postat pe internet de Bianca Drăgușanu arată cum participanţii au dansat frenetic pe melodiile cântate de Adi Minune.

Imaginile de la petrecere arată că măștile sunt rare, iar distanțarea nu se respectă. Bianca Drăgușanu s-a numărat printre cei prezenţi. Petrecerea a continuat și după ora 23.00, până când a fost spartă de polițiști, care au împărţit amenzi.

Deși indignați că polițiștii le-au stricat petrecerea, oamenii spun totuși că amenzile nu sunt o problemă pentru ei, cât timp își permit să petreacă într-un hotel de lux. Amenzile în astfel de situații se încadrează între 500 și 1.000 de lei pentru participanții la petrecere și de aproximativ 10.000 de lei pentru organizatori.

 

×
Subiecte în articol: Bianca Drăguşanu
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close