Antena 3 CNN Life Cinci moduri pentru a-ţi găsi echilibrul în viaţă. Aşa poţi scăpa de stres

Cinci moduri pentru a-ţi găsi echilibrul în viaţă. Aşa poţi scăpa de stres

Cinci moduri pentru a-ţi găsi echilibrul în viaţă. Aşa poţi scăpa de stres
de S.T.    |    29 Iun 2015   •   20:59

Motive de stres, de griji avem cu totii, insa nu toti se manifesta atat de negativ in fata problemelor, unii reusind sa-si gaseasca echilibrul in viata de zi cu zi indiferent cat de solicitant le este programul zilnic.

Secretul gasirii echilibrului in viata de zi cu zi este disciplina, prioritizarea si generarea unui program cat de cat predictibil. In continuare, iata cinci moduri care insumeaza aceste aspecte ce-ti pot aduce echilibru in viata!

1. Fa miscare de cum te trezesti

Nu lancezi in pat, ci trezeste-te mai devreme pentru a-ti pune trupul in miscare. Nu trebuie sa faci antrenamente grele, dar 30 de minute de mers la pas rapid, o alergare usoara sau orice alta activitate sportiva de dimineata iti vor atenua toate motivele de stres, te vor energiza si-ti vor oferi bunastara deopotriva fizica si psihica de care ai nevoie pentru a trece cu lejeritate peste problemele din timpul zilei.

2. Nu te conecta la munca inainte de programul de serviciu

Nu iti verifica e-mailul, nu te uita pe program, nu verifica absolut nimic ceea ce tine de serviciu inainte de a-ti incepe programul de munca. Practic, nu-ti fura din timpul liber deloc-deloc pentru nicio activitate profesionala pentru care, de altfel, esti platit sa o desfasori intr-un anumit interval de timp.

Citeste continuarea pe Lyla.ro


×
Subiecte în articol: stres
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close