x close

Trucul simplu care transformă sarmalele într-o mâncare sănătoasă și cu mai puține calorii. Uite ce să adaugi printre straturi

de S.T.    |    20 Dec 2019   •   17:59
Trucul simplu care transformă sarmalele într-o mâncare sănătoasă și cu mai puține calorii. Uite ce să adaugi printre straturi 534 Foto: Agerpres

Sarmalele pot fi pregătite sănătos.

Sarmalele pot fi fierte împreună cu afumătura, dar aceasta nu trebuie consumată.

Între straturile de sarmale se pot pune roşii tăiate care împrospătează mult gustul sarmalelor. Este o mică păcăleală! Ai impresia că mănânci afumătură, dar nu faci asta, iar sarmalele preparate astfel sunt excepţionale și cu mai puține calorii.

Persoanele care cred că sarmalele fără smântână nu sunt sarmale pot folosi iaurt, transmite prof. univ. dr. Boli de Nutriție și Metabolism, medic primar Nicolae Hâncu.

Sursa: doctorulzilei.ro

Citeşte mai multe despre:

reteta craciun sarmale
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati