Antena 3 Life Culinar Trucul simplu care transformă sarmalele într-o mâncare sănătoasă și cu mai puține calorii. Uite ce să adaugi printre straturi

Trucul simplu care transformă sarmalele într-o mâncare sănătoasă și cu mai puține calorii. Uite ce să adaugi printre straturi

de S.T.    |    20 Dec 2019   •   17:59
Trucul simplu care transformă sarmalele într-o mâncare sănătoasă și cu mai puține calorii. Uite ce să adaugi printre straturi
Sursa foto: Foto: Agerpres

Sarmalele pot fi pregătite sănătos.

Sarmalele pot fi fierte împreună cu afumătura, dar aceasta nu trebuie consumată.

Între straturile de sarmale se pot pune roşii tăiate care împrospătează mult gustul sarmalelor. Este o mică păcăleală! Ai impresia că mănânci afumătură, dar nu faci asta, iar sarmalele preparate astfel sunt excepţionale și cu mai puține calorii.

Persoanele care cred că sarmalele fără smântână nu sunt sarmale pot folosi iaurt, transmite prof. univ. dr. Boli de Nutriție și Metabolism, medic primar Nicolae Hâncu.

Sursa: doctorulzilei.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close