Antena 3 CNN Life DIETĂ. Uimitoarea cură cu usturoi. Te ajută să slăbești fabulos și ușor. Încearc-o și tu

DIETĂ. Uimitoarea cură cu usturoi. Te ajută să slăbești fabulos și ușor. Încearc-o și tu

DIETĂ. Uimitoarea cură cu usturoi. Te ajută să slăbești fabulos și ușor. Încearc-o și tu
27 Ian 2019   •   07:54

DIETĂ. Dieta cu usturoi este simpla si nu impune un regim alimentar special. Cura de slabire se bazeaza pe schimbarea metabolismului. 

Pentru pregatirea produsului pe care se bazeaza dieta cu usturoi, nu trebuie folosite sub nici o forma tacamuri din metal.

DIETĂ. Se iau 8 catei mari de usturoi , se curata, se zdrobesc in piulita de lemn sau pe un tocator de lemn (cu ciocanul de snitele tot din lemn ), apoi se amesteca cu 250 g miere de albine si 500 ml otet de mere si se baga intr -un borcan de 800 g, inchis cu capac.

Compozitia se lasa trei zile la rece , in camara, amestecandu-se de doua- treiori pe zi, cu o lingura de lemn .

DIETĂ. Dupa cele trei zile, se ia cate o lingura dimineata si alta seara . Un borcan va ajunge o luna. Cand se termina, preparati o cantitate noua si continuati dieta . Veti avea doua scaune pe zi.

DIETĂ. Efectul usturoiului nu dauneaza stomacului, fiind compensat de cel al mierii. Primele rezultate vizibile apar dupa o luna de cura de slabire cu usturoi

Sursa: frunza-verde.ro

×
Subiecte în articol: dieta usturoi slabit
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close