Antena 3 CNN Life "Au aflat detalii despre tot". Expertiză psihologică pentru soţul Danei Roba, vedeta desfigurată în somn de soţ

"Au aflat detalii despre tot". Expertiză psihologică pentru soţul Danei Roba, vedeta desfigurată în somn de soţ

Daniel Balaciu, soțul cunoscutului makeup artist, Dana Roba, a fost supus unei expertize psihologice pentru a se afla dacă avea sau nu discernământ în momentul în care și-a lovit soția cu ciocanul în cap.

"Au aflat detalii despre tot". Expertiză psihologică pentru soţul Danei Roba, vedeta desfigurată în somn de soţ
Sursa foto: Facebook Daniela Roba
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Iul 2023   •   13:57

"S-au făcut mai multe expertize. În cadrul expertizei telefonice procurorii au aflat detalii despre tot. El s-a dus cu poliția apoi și a luat cearceaful din tomberon, ciocanul și i le-a adus procurorului. A fost audiat de două ori de anchetatori acasă câte șase ore, apoi a fost audiat de trei ori la Parchet.

I s-a făcut și expertiză psihologică și au constatat că era în toate facultățile mintale. A vrut să mă omoare cu sânge rece! A premeditat tot, sunt absolut sigură", a declarat Daniela Roba, citată de Fanatik.

Reamintim că Daniel Balaciu, soţul Danielei Roba, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce ieri, în urma unui conflict spontan, acesta şi-a lovit soţia cu un ciocan în cap, în prezenţa celor două fetiţe minore.

Citește și: Soţul Danielei Roba a fost arestat pentru 30 de zile | Apelul disperat al familiei: "Este în stare gravă, rugaţi-vă pentru ea"

Agresiunea a avut loc chiar în apartamentul conjugal în prezenţa celor două fetiţe minore. Totul ar fi pornit în urma unui conflict spontan între cei doi soţi. Alarma a fost dată de vecini care au auzit țipetele disperate ale femeii.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close