Antena 3 CNN Life Fotografie impresionată realizată de un român, pe prima pagină a ziarului New York Times

Fotografie impresionată realizată de un român, pe prima pagină a ziarului New York Times

Fotografia realizată de fotoreporterul român Cristian Movilă a impresionat o lume întreagă. Imaginea cu o mamă şi fiul ei adăpostiţi într-un hotel din Suceava a apărut pe prima pagină a ediției de luni a celebrului cotidian american New York Times.

Fotografie impresionată realizată de un român, pe prima pagină a ziarului New York Times
Sursa foto: cmovila/Instagram
de Iulia Gorgorin    |    16 Mar 2022   •   16:47

Se spune că o fotografie face cât o mie de cuvinte, dacă trece prin filtrele unui profesionist. Însă, dacă este văzută cu aceeaşi ochi de o lume întreagă, ea valorează şi transmite mult mai mult. Emoţie, conexiune, speranţă.

Imaginea realizată de Cristian Movilă ilustrează tragedia refugiaților ucraineni şi a fost realizată la Suceava, în hotelul antreprenorului Ștefan Mandachi

Fotografia care simbolizează drama prin care trec refugiații de război a ajuns pe prima pagină de ziarul New York Times.

Potrivit digi24.ro, Cristian Movilă colaborează de mulți ani cu prestigiosul cotidian american, în această perioadă acoperind subiecte legate de războiul din Ucraina împreună cu reporterul NY Times Patricia Cohen. 

Afaceristul Ștefan Mandachi, în ajutorul ucrainenilor. Şi-a transformat hotelul său din Bucovina în centru pentru refugiați

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close