Salata de pătrunjel verde care te ajută să slăbeşti rapid şi sănătos

29 Noi 2017   •   09:30
Salata de pătrunjel verde care te ajută să slăbeşti rapid şi sănătos Foto: Pixabay.com

Această dietă cu pătrunjel vă ajută să slăbiţi sănătos până la trei kilograme într-o săptămână. Rolul principal în acest regim îl are banala salată de pătrunjel. Iată cum o poţi prepara:

Şase legături de pătrunjel verde se spală şi se aleg numai frunzele şi codiţele fragede. Se toacă mărunt şi se amestecă cu o cantitate egală de frunze de mentă proaspăt tocate. Se adaugă o lingură de grâu fărâmiţat care a fost înmuiat în apă caldă 30 minute, o roşie mare tăiată în cuburi mici şi zeamă de la jumătate de lămâie. Mentă proaspătă se poate păstra peste iarnă în congelator sau în ghiveci.

Salata de pătrunjel se mănîncă în cursul zilei ori de câte ori vă este foame.

La micul dejun se consumă o ceaşcă de cafea neagră şi un fruct (portocală, banană, grapefruit, căpşuni sau măr). La prânz trebuie să mâncaţi piept de pui la grătar sau fiert, un măr sau o pară, iar la cină un ou fiert (preferabil cu două gălbenuşuri), un morcov mare crud, un măr ionatan.

Regimul se ţine minim o săptămâna, timp în care veţi reuşi să slăbiţi trei kilograme. Va trebui să consumaţi zilnic cel puţin trei litri de apă, ceai neîndulcit sau chiar borş crud, informează kudika.ro.

x close