Trucul unui nutriţionist britanic pentru cei care vor să slăbească rapid. „Mâncați asta când vă e poftă de dulce”

de Redacția    |    03 Iul 2020   •   11:15
Trucul unui nutriţionist britanic pentru cei care vor să slăbească rapid. „Mâncați asta când vă e poftă de dulce” Leanne Ward/instagram

Sunt câteva alimente care dau senzaţia de saţietate şi accelerează metabolismul. Leanne Ward, nutriționista sportivilor britanici, susţine că aceste alimente i-au ajutat clienţii să scape rapid de kilogramele în plus.

Un nutriţionist britanic a dezvăluit alimentele care ușurează pierderea de grăsime. Leanne Ward recomandă consumul de cartofi, struguri congelaţi sau cafeaua cu lapte în timpul dietei.

Vă puteți bucura în continuare de unele dintre alimentele preferate! Iată lista alimentelor recomandate de nutriționista Leanne Ward, în vârstă de 30 de ani.

Cafea cu lapte

„Beau o cafea zilnic - este plină de proteine şi îmi oferă senzaţia de saţietate”, povesteşte femeia. 

Struguri congelaţi

Al doilea aliment de pe lista lui Leanne sunt strugurii congelați, un mod bun şi sănătos de a satisface pofta de dulce. „Mănânc mereu când îmi este poftă de ceva dulce, ca un înlocuitor al îngheţatei”, a spus Leanne. 

Brânza de vaci

Brânza de vaci are un conţinut crescut de proteine şi puţine grăsimi. Poate fi adăugată lângă legumele servite la micul dejun. 

Popcorn 

Floricelele sunt potrivite pentru una dintre gustări, dar este important le preparaţi fără ulei sau margarină, doar cu puţină sare şi contimente. 

Piept de pui la grătar

Salata din piept de pui, ardei copt, năut, ulei de măsline, sare şi piper este o idee minunată pentru prânz sau cină.

Grapefruit

Grapefruitul este alimentul minune al dietelor. Leanne îl recomandă în dimineţile în care vă treziţi lipsiţi de energie 

Cartofi 

„Cartoful este extraordinar prin faptul că are grijă de buna funcţionare a colonului. Important este să ţineţi cont de faptul că trebuie consumat copt sau fiert, niciodată prăjit”, spune nutriţionista.

Iaurt grecesc

Nutriționista recomandă și iaurtul grecesc deoarece este bogat în proteine şi sărac în zaharuri.  

Parteneri
x close