Antena 3 CNN Opinii Dan Voiculescu: Băsescu, “mămicuțele”, alocatiile si anticipatele!

Dan Voiculescu: Băsescu, “mămicuțele”, alocatiile si anticipatele!

Criticându-l pe președintele Iohannis că a promulgat legea privind creșterea indemnizațiilor pentru copii Băsescu Traian a susținut că “politica corectă a României, din acest punct de vedere, este să încurajeze mamele, și nu să dea creșteri de alocații pentru copii”.

Dan Voiculescu:  Băsescu, “mămicuțele”, alocatiile si anticipatele!
de Dan Voiculescu    |    20 Ian 2020   •   19:00

Trei observații:

  1.  Alocatiile îi ajută pe părinți, mai ales pe cei aflați în situații dificile, să își îngrijească familia. Așadar, mărirea alocațiilor reprezintă o veste bună, în primul rând, pentru mame. Doar o percepție tulburată de nenumărate excese poate formula raționamentul: “să nu creștem alocațiile, să încurajăm mamele!” Numai în perspectiva deformată a domnului Băsescu, în lumea sa paralelă în care albul e negru, justiția înseamnă abuz și whisky-ul se consuma în loc de apă (“minim 2 litri pe zi, pentru o viață sănătoasă”), mamele ar putea fi nemulțumite că președintele Iohannis a promulgat dublarea alocațiilor pentru copii.
  2.  În decembrie 2010, când promova tăierile ilegale de pensii (măsură pe care am contestat-o imediat, inclusiv în Senat) și susținea vehement reducerea salariilor, Băsescu Traian pusese gând rău indemnizațiilor pentru mame și declara: “România nu mai are femei, are mămici. Nu mai are copii, are bebeluşi. Toată ţara a devenit o ţară plină de mămicuţe şi bebeluşi.” Între timp, adversarul “mămicuțelor”, a trecut la nivelul următor și a declarat război celei mai grave “amenințări” la adresa tuturor mamelor din România: alocațiile copiilor.

Continuarea, pe danvoiculescu.net.

Dan Voiculescu: Băsescu, “mămicuțele”, alocatiile si anticipatele!

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu
Parteneri
Panică în plină noapte: Avertizare Ro-Alert în Tulcea, Galaţi şi Brăila
x close