Antena 3 CNN Opinii Dan Voiculescu: Cât timp nu avem un Executiv cu adevărat funcțional, întreaga Românie pierde

Dan Voiculescu: Cât timp nu avem un Executiv cu adevărat funcțional, întreaga Românie pierde

Analiză critică a profesorului Dan Voiculescu a evenimentelor din ultimele săptămâni. Câtă politică, atâta circ, scrie acesta într-o postare pe blogul său, iar acest divertisment poate avea efecte grave asupra țării noastre, subliniază profesorul Dan Voiculescu.

Dan Voiculescu: Cât timp nu avem un Executiv cu adevărat funcțional, întreaga Românie pierde
de Dan Voiculescu    |    17 Feb 2020   •   18:48

"De câteva mii de ani, politica conține, printre altele, si o doză inevitabilă de circ. Din păcate, în România, în anumite perioade, dacă dai la o parte divertismentul voluntar sau involuntar, nu mai rămâne aproape nimic.

Audierea în Parlament a noilor miniștri, aceiași cu vechii miniștri, de către exact majoritatea parlamentară care i-a demis, reprezintă un spectacol în care, cu rare excepții, toate taberele par să joace doar la trecerea timpului și pentru a capta atenția publicului.

Din păcate, consecințele acestei irosiri de energie se reflectă nefast atât în plan economic și social, cat și în lipsa de așteptări de la propria țară a milioanelor de tineri români care își caută un drum mai drept în afara granițelor. Chiar și înțelegând caracterul aproape inevitabil al actualei crize guvernamentale, cred că România are nevoie și de insule de responsabilitate în oceanul de “divertisment”. "

Continuarea, pe danvoiculescu.net.

 

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close