Antena 3 CNN Timp liber Cum arată noile emoticoane lansate în contextul pandemiei de COVID-19

Cum arată noile emoticoane lansate în contextul pandemiei de COVID-19

Iulia Nagy de la 24 IT are o veste bună pentru cei care îşi petrec mult timp în mediul online şi care folosesc aplicaţiile de mesagerie. Noi emoticoane le vor sta la dispoziţie, printre acestea fiind şi ilustraţii inspirate din vremurile pe care le trăim. ''Sunt nişte chipuri de bărbat şi de femeie cu faţa parţial acoperită'', a spus Iulia Nagy.

Cum arată noile emoticoane lansate în contextul pandemiei de COVID-19
de Iulia Orgo    |    25 Iul 2020   •   23:40

''Folosim emoticoanele, de la mic la mare şi le inserăm în textele noastre, ca să arătăm ceea ce simţim. Emoticoanele în sine, inspirate din caractere chinezeşti au devenit o metodă de comunicare universală, relaxantă şi distractivă.

Ca să vă daţi seama, din totalul de emoticoane care se trimit zilnic, peste 40%, sunt acele feţe zâmbitoare. Cea mai utilizată figură este acea faţă zâmbitoare cu lacrimi de bucurie, iar circa 12 % din emoticoanele pe care le trimitem sunt inimi de diferite inimi şi mărimi.

''Vestea bună este că biblioteca de imagini digitale din aplicaţiile de mesagerie se va amplifica, va primi peste 100 de emoticoane noi!''

Printre aceste figuri noi se numără o faţă zâmbitoare care are însă şi o lacrimă în ochi, poate inspirată din vremurile pe care le trăim în aceste momente.

Tot inspirate poate din vremurile pe care le trăim sunt nişte chipuri de bărbat şi de femeie cu faţa parţial acoperită.

În plus, o să apară animale noi, mâncăruri noi. Toate acestea vor fi disponibile cu următoarele update-uri care vor veni pe telefoanele iOS şi android'', a anunţat Iulia Nagy, realizator 24 IT.

×
Subiecte în articol: emoticoane 24 IT iulia nagy
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close