Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA
11 Dec 2016   •   20:21

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA Reformarea unor sectoare precum sănătatea, economia, educaţia, dezvoltarea infrastructurii, punerea în practică a unor proiecte legate de protecţia mediului şi de crearea de noi locuri de muncă sunt principalele priorităţi pe care le au în vedere, dacă vor ajunge în Parlament, candidaţii aflaţi pe primele locuri ale listelor partidelor din judeţul Brăila şi care au răspuns întrebărilor AGERPRES.REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 JUDEȚE. Rezultatele pe fiecare județ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA Întrebările AGERPRES au fost:

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA 1. Care sunt motivele pentru care partidul dumneavoastră v-a selectat pentru a ocupa această primă poziţie pe lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor / Senat?

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA 2. În ce constă proiectul pe care îl oferiţi dumneavoastră alegătorilor? Care sunt, pe scurt, principalele priorităţi pe care vă propuneţi să le urmăriţi pe durata mandatului de parlamentar?

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA 3. Care este părerea dumneavoastră despre votul pe listă de candidaţi? Care consideraţi că sunt avantajele şi dezavantajele acestui tip de vot comparativ cu cel uninominal?

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA  Alina Cristina Dumitraşcu, candidat al Partidului Ecologist Român (PER) pentru Senat

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA  1. PER m-a nominalizat să ocup prima poziţie pe lista pentru Senat pentru faptul că până acum nu am mai făcut politică, dar sunt hotărâtă acum mai mult ca oricând să particip activ la schimbarea calităţii vieţii şi nivelului de trai. Vreau o viaţă mai bună aici, în România, pentru familia pe care tocmai mi-am întemeiat-o. Vreau să putem face cat mai multe lucruri care să arate cu adevărat o schimbare şi să putem duce o viaţă calitativă şi prosperă.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA 2. Vă pot spune că alegătorii s-au săturat de promisiuni deşarte, de proiecte care rămân doar pe hârtie şi doresc ceva concret care să le îmbunătăţească nivelul de trai din prima zi de aplicare şi care sa aibă o continuitate. Proiectul are trei direcţii de acţiune: 1. Relansarea economică prin investiţii în infrastructură; 2. Concentrarea pe domenii economice favorabile; 3. Oprirea defrişării şi stoparea poluării.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA 3. În mod cert, votul pe listă avantajează partidele mari cu proprii alegători. Votul uninominal era avantajos pentru cetăţeni, deoarece responsabiliza în mod direct parlamentarul ales.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA Cosmin Cătălin Păvăloiu, candidat al PER pentru Camera Deputaţilor

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA 1. Pentru că sunt tânăr şi sper la un viitor mai bun pentru ţara noastră. Vreau schimbare, dar o vreau până la capăt! Motivele pentru care am şansa de a deschide lista PER pentru Camera Deputaţilor sunt reprezentate de activitatea, implicarea şi determinarea mea în mandatul de consilier local din perioada 2012-2016.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA 2. Proiectul meu este aplicabil pe termen lung, dar cu efecte imediate asupra economiei şi bunăstării României. Trebuie să ne gândim şi la ce viitor vom oferi copiilor noştri, cum putem opri exodul românilor care pleacă în alte ţări pentru o viaţă mai bună sau cum să ne ajutăm părinţii şi bunicii care au muncit o viaţă întreagă şi vor să se bucure de o pensie care să le asigure un nivel de trai decent. Proiectul are mai multe axe:

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA *Mediu - interzicerea tăierilor de păduri şi a exportului de buştean şi cherestea pe o perioada de 10 ani; interzicerea mineritului pe baza de cianuri şi fracturare hidraulica; Repopularea Dunării cu peşte.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA *Agricultură - extinderea sistemului de irigaţii; acordarea de facilităţi fiscale şi sprijin financiar pentru agricultura de tip Bio; sprijinirea tinerilor care vor să înfiinţeze o fermă agricolă moderna şi subvenţionarea acestora cu un tractor; TVA 0 la produsele Bio şi la Produsele Tradiţionale.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA *Infrastructură - finalizarea tuturor tronsoanelor de autostradă; drumuri expres care să lege oraşele de autostradă; modernizarea celor 16 aeroporturi existente în România.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA *Economie şi mediu de afaceri - reducerea birocraţiei; taxe reduse pentru IMM-uri şi ajutor real prin împrumuturi garantate cu o schemă de stat; reducerea cu 10-15% la plata contribuţiilor către stat pentru fiecare companie nou înfiinţată care generează locuri de muncă; parteneriat public-privat.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA *Educaţie - alocarea a peste 7% din PIB pentru educaţie şi cercetare; cantine în toate unităţile şcolare; regândirea programei şcolare.

*Sănătate - salarii mai bune, dar şi servicii de calitate; parteneriat public-privat în construcţia şi administrarea spitalelor; aducerea tuturor spitalelor la cele mai înalte standarde. *Administraţie - cheltuirea eficientă a banului public; transparenţă; îmbunătăţirea calităţii serviciilor publice furnizate de administraţie cetăţenilor; creşterea salariului funcţionarului public.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA 3. În mod cert, votul pe listă avantajează partidele mari. Eu aş fi preferat votul uninominal, deoarece reprezintă o legătură mult mai directă care stabileşte între alegător şi ales. Alegerea individuală a parlamentarilor genera o creştere a responsabilităţii aleşilor faţă de electorat, îi făcea mult mai vizibili şi mai implicaţi în rezolvarea problemelor diferitelor grupuri sociale.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA Florin Cîrligea, candidat al Partidului Naţional Liberal (PNL) Brăila pentru Senat

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA 1. Partidul Naţional Liberal a dorit sa atingă două obiective: 1. Liste curate, cu candidaţi care au trecut testele privind criteriile de integritate; 2. Oameni noi pe liste, cât mai mulţi dintr-o zonă profesională în care ei excelează. A urmărit, prin acestea, şi o reformă parlamentară, şi o reformă în cadrul partidului. Cred că este singurul partid care şi-a stabilit nişte criterii severe şi pe care le-a respectat. Consider că realizarea mea de vârf este crearea unei companii de transport şi comercializare de carburanţi cu capital 100% românesc. Oamenii de afaceri performanţi au fost în atenţia Partidului Naţional Liberal.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA 2. Am în vedere trei măsuri care, în opinia mea, vor face extraordinar de bine şi care sunt puncte asumate în programul Partidului Naţional Liberal: 1. Cota unica de 16% pentru contribuţiile sociale - atât angajatul, cât şi angajatorul vor plăti cumulat 16% CAS, CASS, şomaj, fonduri de risc etc. Vor rămâne bani în buzunarele angajaţilor, iar angajatorii îşi vor putea trage sufletul; 2. 16% cota standard TVA - toate datele din ultimii ani ne indică o mai bună colectare pe această cotă. Pe de altă parte, vom asista la o ieftinire a produselor; 3. Impozitarea în România a profiturilor produse în România - trebuie să plătim toţi cei care avem profit în România, nu doar unii dintre noi. Eu înţeleg să reconstruim România, nu s-o devalizăm.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA 3. Momentul politic actual reclamă un vot politic. Votul pe liste este unul politic. Preşedintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Cioloş şi Partidul Naţional Liberal sunt, în acest moment, singurele garanţii că România îşi va continua traseul ei european şi că va fi parte activă a parteneriatului cu NATO. Votul uninominal mi se pare mai potrivit în cazul primăriilor sau consiliilor judeţene, fiind vorba de alegerea, în esenţă, a unui bun gospodar, care să facă o administraţie eficientă, pentru toţi cei pe care-i reprezintă. Dar, revenind la votul pe liste, repet: e un moment important care reclamă un vot politic. Partidul Naţional Liberal a fost de acord cu acest sistem de vot.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA Antoaneta Ioniţă, candidat al PNL Brăila pentru Camera Deputaţilor

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA 1. Meseria de medic a fost cea care m-a dus întotdeauna lângă oameni încercaţi de boală, suferinţa şi durere. Mi-am dorit întotdeauna să le ofer mai mult decât le-au oferit ceilalţi politicieni, motiv pentru care am decis că nu mai pot fi un simplu observator al scenei politice. M-am alăturat Partidului Naţional Liberal şi echipei Dacian Cioloş imediat după tragicul accident de la Colectiv cu speranţa şi încrederea că voi putea ajuta oamenii şi că astfel de evenimente tragice nu vor mai avea loc. Principalul motiv pentru care am şansa de a deschide lista Camerei Deputaţilor a PNL Brăila este reprezentat de proiectele mele, care au fost apreciate de conducerea partidului. Mă refer aici la proiecte pentru sprijinirea pacienţilor şi a medicilor.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA 2. Proiectele mele vor veni în sprijinul omului de rând care nu are acces la un sistem medical adecvat. Am o experienţă de 20 de ani în sistemul social prin perspectiva actului medical. Pe durata mandatului meu de medic-şef al Unităţii de Primiri Urgenţe am scris proiectul de creştere a calităţii serviciilor medicale în Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila, proiect ce a fost selecţionat de Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti pentru a fi prezentat în Conferinţe Internaţionale. În acest mandat vin cu un proiect prin care să facilităm accesul la medicamentele gratuite prin actualizarea listei medicamentelor compensate şi gratuite. În cariera mea de medic am întâlnit multe persoane care nu îşi permiteau să cumpere tratamentul necesar. Vreau ca acest lucru să facă parte din trecut, iar PNL le va oferi şansa la un tratament adecvat şi gratuit.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA De asemenea, ne propunem să derulăm programe naţionale de educaţie şi prevenţie în domeniul sănătăţii, deoarece a venit momentul să ne gândim la sănătatea populaţiei, mai ales că mulţi oameni ajung la medic în ultimul moment. Un astfel de proiect va reduce şi costurile tratamentelor, pentru că vom interveni încă din prima fază şi există şanse mult mai mari să salvăm vieţile oamenilor. Totuşi PNL nu uită de cadrele medicale şi vine cu un proiect care prevede dublarea salariilor medicilor şi creşterea cu 20% a celor pentru asistenţi medicali. Alături de aceste măsuri, ne propunem să avem ample proiecte de infrastructură: construcţia a 8 spitale regionale şi a 900 de dispensare în oraşele mici şi în mediul rural.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA 3. În sistemul precedent, cel uninominal, au existat extorsiuni, ajungând în acest fel în Parlament personaje cunoscute, dar fără niciun fel de legătură cu seriozitatea politică. În noua variantă de vot pe listă, fiecare partid îşi asumă lista de candidaţi şi garantează pentru ea. Principalul avantaj al revenirii la votul pe listă este acela că va duce la schimbarea la faţă a Parlamentului în măsura în care partidele vor veni cu candidaţi competenţi şi integri, iar cetăţenii vor putea alege cea mai bună ofertă.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA Ion Rotaru, candidat al Partidului Social Democrat (PSD) pentru Senat

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA 1. Nominalizarea şi selectarea candidaţilor pentru alegerile parlamentare s-a făcut după criterii de performanţă stabilite la nivel naţional, între care activitatea parlamentară, pentru cei care au fost în Parlament, şi pregătirea pentru a merge în comisiile de specialitate. Activitatea mea în actualul mandat de parlamentar a însemnat participări la şedinţele de plen (300, din care 160 prezidate în calitate de secretar de şedinţă), 295 de participări la şedinţele Comisiei de sănătate în calitate de membru, participări la întrunirile subcomisiei pentru Populaţie şi Dezvoltare, prezidate în calitate de preşedinte al subcomisiei, peste 80 de iniţiative legislative din care 23 au fost promulgate şi sunt legi în vigoare, zeci de întrebări, interpelări şi declaraţii politice. Urmare a întrebărilor, interpelărilor şi discuţiilor avute în legislatura actuală, s-a găsit rezolvare pentru mai multe probleme ridicate de autorităţile locale, serviciile deconcentrate sau de către cetăţeni.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA 2. Programul PSD are ca principal scop aducerea a cât mai mulţi români în clasa de mijloc. Vom susţine capitalul românesc prin măsuri de relaxare fiscală, scăderea taxelor şi impozitelor şi scutirea de taxe şi impozite pentru anumite categorii socio-profesionale, creşterea salariilor şi a pensiilor. Programul PSD, care este cel mai bine elaborat şi documentat program de guvernare de după Revoluţie, conţinând pentru fiecare propunere în parte o fişă tehnică cu sursa de finanţare şi termenul de implementare, cuprinde seturi de măsuri pentru fiecare domeniu. Prioritare sunt sănătatea, educaţia şi repornirea economiei româneşti.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA În ceea ce priveşte Brăila, ne propunem, printre altele: finalizarea lucrărilor de investiţii la Spitalul Judeţean, construirea unui spital regional în zona Brăila - Galaţi, reabilitarea integrală a sistemului de irigaţii, construirea unei fabrici de procesare legume şi fructe, a unei fabrici de prelucrare a produselor de panificaţie şi a minimum două centre de colectare legume şi fructe, reabilitarea şi autorizarea tuturor şcolilor şi grădiniţelor din judeţ. Vom susţine accesul la educaţie prin majorarea burselor studenţeşti şi dublarea burselor sociale. Salariile bugetarilor, deci şi ale profesorilor, vor creşte şi vom adopta Legea salarizării unitare.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA De asemenea, PSD îşi propune codificarea legislaţiei în ansamblu. De-a lungul timpului au fost elaborate zeci de mii de acte normative care au generat interpretări diverse, uneori chiar contradictorii. Avem în vedere elaborarea Codului Economic, care să cuprindă Codul Fiscal, Codul de procedură fiscală, Legea evaziunii fiscale, Legea societăţilor comerciale şi altele şi a Codului Administrativ, care să includă legislaţia naţională şi legislaţia locală din domeniul administrativ: Statutul funcţionarului public, Legea administraţiei locale etc.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA 3. Întoarcerea la votul pe liste este un lucru bun, mai ales că au existat atâtea nemulţumiri legate de numărul foarte mare de parlamentari care au obţinut un mandat în urmă votului din 2012, unii dintre ei intrând în Parlament de pe locurile 2 sau 3, deci neavând prea mare reprezentativitate. Avantajele votului uninominal ar fi o relaţie mai directă cu cetăţenii şi, probabil, o responsabilizare mai mare a candidatului. Cu toate acestea, pentru mulţi alegători, votul pentru parlamentare este un vot eminamente politic şi ei se ghidează tot după partid şi nu neapărat după omul care candidează. Asta fiindcă oamenii înţeleg că cel care candidează, în cazul în care nu este independent, reprezintă partidul şi are în spate un program al partidului.

 

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 JUDEȚE. Rezultatele pe județe

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BUCUREȘTI. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BUCUREȘTI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 ALBA. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 ALBA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 ARAD. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 ARAD

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 ARGEȘ. Ce au promis candidații

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BACĂU. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BACĂU

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BIHOR. Apar primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BIHOR

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BISTRIȚA-NĂSĂUD. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BISTRIȚA-NĂSĂUD

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BOTOȘANI. Apar primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BOTOȘANI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRAŞOV. Apar primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRAŞOV

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BUCUREȘTI. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BUCUREȘTI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BUZĂU. Apar primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BUZĂU

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CARAŞ-SEVERIN. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CARAŞ-SEVERIN

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CĂLĂRAŞI. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CĂLĂRAŞI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CONSTANŢA. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CONSTANŢA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CLUJ. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CLUJ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 COVASNA. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 COVASNA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 DÂMBOVIŢA. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 DÂMBOVIŢA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 DOLJ. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 DOLJ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 GALAȚI. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 GALAȚI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 GIURGIU. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 GIURGIU

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 GORJ. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 GORJ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 HARGHITA. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 HARGHITA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 HUNEDOARA. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 HUNEDOARA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 IALOMIȚA. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 IALOMIȚA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 IAȘI. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 IAȘI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 ILFOV. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 ILFOV

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 MARAMUREȘ. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 MARAMUREȘ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 MEHEDINȚI. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 MEHEDINȚI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 MUREŞ. Apar primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 MUREŞ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 NEAMȚ. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 NEAMȚ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 OLT. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 OLT

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 PRAHOVA. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 PRAHOVA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 SATU MARE. Apar primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 SATU MARE

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 SĂLAJ. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 SĂLAJ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 SIBIU. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 SIBIU

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 SUCEAVA. Apar primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 SUCEAVA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TIMIŞ. Apar primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TIMIŞ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN. Scor uriaș. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TULCEA. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TULCEA. Ce au promis candidații

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VASLUI. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VASLUI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VRANCEA. Ce au promis candidații la ALEGERI PARLAMENTARE 2016

×
Subiecte în articol: rezultate alegeri parlamentare REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRAILA ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE BRĂILA REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 JUDEȚE REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE JUDEȚE alegeri parlamentare alegeri parlamentare 2016 rezultate alegeri rezultate alegeri parlamentare REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 rezultate alegeri senat rezultate alegeri camera deputatilor rezultate alegeri parlament exit-poll exit-poll alegeri parlamentare exit-poll alegeri parlamentare 2016 exit-poll 2016 exit-poll diaspora alegeri parlamentare 2016 rezultate alba ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE ARAD ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE ARGEȘ alegeri parlamentare 2016 rezultate bacau alegeri parlamentare 2016 rezultate bihor alegeri parlamentare 2016 rezultate bistrita ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE BOTOȘANI ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE BRAȘOV ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE BRĂILA alegeri parlamentare 2016 rezultate buzau ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE CARAȘ-SEVERIN ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE CĂLĂRAȘI ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE CLUJ ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE CONSTANȚA alegeri parlamentare 2016 rezultate covasna ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE DÂMBOVIȚA ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE DOLJ ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE GALAȚI ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE GIURGIU ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE GORJ ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE HARGHITA ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE HUNEDOARA ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE IALOMIȚA ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE IAȘI alegeri parlamentare 2016 rezultate ilfov ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MARAMUREȘ alegeri parlamentare 2016 rezultate mehedinti ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MUREȘ alegeri parlamentare 2016 rezultate neamt alegeri parlamentare 2016 rezultate olt alegeri parlamentare 2016 rezultate prahova alegeri parlamentare 2016 rezultate satu-mare alegeri parlamentare 2016 rezultate salaj alegeri parlamentare 2016 rezultate sibiu alegeri parlamentare 2016 rezultate suceava ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE TELEORMAN ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE TIMIȘ alegeri parlamentare 2016 rezultate tulcea ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE VASLUI ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE VÂLCEA ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE Klaus Iohannis
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close