Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN. Scor uriaș. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN. Scor uriaș. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN. Scor uriaș. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN
Sursa foto: foto: pixabay.com
11 Dec 2016   •   20:21

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN Candidaţii aflaţi pe primele locuri pe listele partidelor politice înscrise în cursa electorală din judeţul Teleroman pentru alegerile parlamentare care au răspuns întrebărilor AGERPRES spun că au în vedere în primul rând dezvoltarea judeţului, prin iniţierea unor proiecte la nivel naţional care i-ar putea pune în valoare potenţialul.REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 JUDEȚE. Rezultatele pe fiecare județ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMANÎntrebările AGERPRES au fost:

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 1. Care sunt motivele pentru care partidul dumneavoastră v-a selectat pentru a ocupa această primă poziţie pe lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor / Senat?

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 2. În ce constă proiectul pe care îl oferiţi dumneavoastră alegătorilor? Care sunt, pe scurt, priorităţile pe care vă propuneţi să le urmăriţi pe durata mandatului de parlamentar?

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN3. Care este părerea dumneavoastră despre votul pe lista de candidaţi? Care consideraţi că sunt avantajele şi dezavantajele acestui tip de vot comparativ cu cel uninominal?

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN Ică Florică Calotă, candidatul ALDE Teleorman pentru Camera Deputaţilor

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 1. Pentru că sunt deputat în mandat, pentru că sunt preşedintele Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) Teleorman, pentru a continua proiectele de legi iniţiate.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN2. Dintre proiecte menţionez: încurajarea capitalului autohton, programul pentru tineri: "Prima afacere', promovarea produselor agricole româneşti, reabilitarea sistemului de irigaţii, case pentru tineri la preţuri de producţie, investiţii în infrastructură: Autostrada Alexandria-Bucureşti, investiţii în infrastructura locală: apă şi canal în toate localităţile din judeţul Teleorman, simplificarea legislaţiei fiscale, măsuri de mărirea veniturilor populaţiei: pensii şi salarii.

3. Votul pe listă asigură o mai mare reprezentativitate echilibrată a tuturor categoriilor sociale, este facil pentru un partid politic să îşi pună în aplicare un program de guvernare. Faţă de votul uninominal, votul pe listă asigură o mai mare legitimitate celui ales.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN Marius Manea, candidatul ANR pentru Senat

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 1. Deşi consider că la această întrebare ar trebui să răspundă cei care m-au desemnat, pot totuşi încerca să intuiesc motivele care au stat la baza acestei alegeri. Faptul că ANR a încercat să aducă în politică oameni noi, dar cu expertiză în anumite domenii, faptul că ideile mele legate de administrarea agriculturii româneşti au coincis cu cele din platforma ANR, cred că a contat destul de mult în luarea acestei decizii!

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 2. Principalele idei pe care am să le susţin în această campanie sunt următoarele: depolitizarea tuturor instituţiilor de stat. Singurul criteriu de promovare şi angajare să fie cel al competenţei! Îmi doresc întinerirea şi repopularea satelor. Ca o măsură în sprijinul acestei idei aş susţine înfiinţarea şcolilor de meserii şi sprijinirea tuturor celor ce doresc să investească în mediul rural! Susţinerea tuturor potenţialilor investitori prin acordarea de facilităţi fiscale, punerea la dispoziţie de spaţii necesare desfăşurării activităţii, condiţionată însă de crearea de noi locuri de muncă. Impunerea unor criterii mult mai stricte în folosirea aditivilor, amelioratorilor şi conservanţilor în industria alimentară, mergând până la interzicerea totală a acestora în industria de panificaţie! În cele mai multe cazuri, românii sunt pur şi simplu otrăviţi prin folosirea excesivă a acestor amelioratori. Această măsură ar trebui să fie însoţită şi de înăsprirea pedepselor pentru cei ce încalcă aceste criterii! Interzicerea vânzării terenurilor agricole către străini şi schimbarea legii arendării, care de multe ori creează avantaje doar arendatorului!

3. Legat de sistemul de vot, părerea mea strict personală este că am fi fost mult mai bine reprezentaţi dacă s-ar fi păstrat sistemul de vot uninominal!

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN Roxana Ţolea, candidatul PACT pentru Senat

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 1. M-am implicat în Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor deoarece şansa viitorului acestei ţări este implicarea tinerilor bine pregătiţi. PACT este un proiect politic care reuneşte tineri profesionişti cu studii în întreaga lume care au ales să refuze resemnarea şi deznădejdea. Principiul este simplu: dacă tu crezi că ceva trebuie schimbat, ia atitudine! Decizia PACT de a mă propune pe primul loc pe lista pentru Senat este fundamentată pe principiul partidului de a încuraja participarea tinerilor şi a femeilor în politică. Spre exemplu, în actualul Parlament doar 11,7% dintre membri sunt femei, printre cele mai mici procente din Europa.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 2. Ceea ce le propunem noi românilor este o Românie pe bune, de altfel aşa se intitulează programul nostru politic. Pentru mine, ca mamă şi profesoară, România pe bune începe cu şcoala pe bune. Am trei priorităţi în acest domeniu pe care-mi doresc să le văd puse în practică: desfiinţarea titularizării şi organizarea unor concursuri corecte, o nouă arhitectură curriculară, cu materii la alegere în proporţie de 30% şi maxim 30 de ore/săptămână în şcoală şi salarii decente pentru profesori.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 3. Personal, revenirea la sistemul de liste mi se pare o greşeală a clasei politice actuale. Principiul pe care trebuie să-l promovăm este alegerea omului, nu a partidului. Listele de partid nu sunt decât un subterfugiu al vechilor partide politice pentru a-şi păstra mai departe monopolul. Opţiunea PACT este pentru un sistem uninominal care să nu permită aberaţiile vechiului sistem electoral. Nu vrem oameni de pe locul trei în Parlament, dar nici discriminarea unor participanţi la jocul electoral. În momentul de faţă, legea are prevederi care dezavantajează clar partidele mici sau candidaţii independenţi: de exemplu, un partid care nu depune liste în minim jumătate din totalul circumscripţiilor electorale nu are dreptul la timpi de antenă. Un alt exemplu, legea îi cere unui candidat independent să strângă tot atâtea semnături câte îi cere unui partid care depune o listă de candidaţi, ceea ce este o încălcare a principiului egalităţii în faţa legii. De exemplu, un partid care propune o listă de 33 de parlamentari în municipiul Bucureşti are nevoie de circa 18.000 de semnături, ceea ce înseamnă că fiecărui candidat îi revin circa 550 de semnături, spre deosebire de un candidat independent care are nevoie de toate cele 18.000 de semnături de susţinere.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN Diana Pănişoară, candidatul PACT pentru Camera Deputaţilor

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 1. Principiul pe care PACT îl promovează este implicarea tinerilor profesionişti în arena publică. În ceea ce priveşte decizia de a mă propune prima pe lista de candidaţi, aceasta a fost bazată pe îndeplinirea celor două criterii pe baza cărora au fost selectaţi toţi candidaţii PACT: cariera profesională şi integritatea.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 2. PACT propune o politică pentru cetăţeni, nu pentru politicieni. Venim cu soluţii concrete pe care le considerăm necesare pentru viitorul ţării. Voi milita pentru interzicerea cianurilor în minerit şi a exportului de masă lemnoasă neprelucrată, precum şi pentru pedepse mai drastice pentru defrişări ilegale, acestea fiind doar o parte din proiectul ce stă la baza politicii propuse de PACT.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 3. Votul pe liste nu este un pas înainte pentru democraţia românească. Susţinem un sistem care să favorizeze reprezentarea oamenilor de către oameni. Impunerea unei liste de partid de la centru este o rezolvare neinspirată a neajunsurilor pe care le avea fostul sistem electoral.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN Marian Pacilă, candidatul PER pentru Senat

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 1. Nu ştiu dacă să le numesc motive, ci mai degrabă alegerea cred că a fost făcută după o analiză responsabilă a activităţii mele, a ceea ce mă reprezintă: profesionalism, perseverenţă, verticalitate, sinceritate, loialitate, profunzime în gândire.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 2. Pentru că sunt cadru didactic în învăţământul preuniversitar, priorităţile mele este normal să fie învăţământul şi sănătatea, însă mă interesează foarte mult şi latura economică, pentru că într-o ţară ca a noastră orice domeniu este o prioritate atât timp cât el contribuie la bunăstarea poporului. De aceea, îmi doresc ca noul Parlament să fie foarte responsabil la luarea deciziilor de care depinde dezvoltarea României.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 3. Eu cred că votul pe liste permite partidelor să îşi selecteze candidaţii cu o mare răspundere politică. Astfel, asumându-şi oamenii, partidele vor trimite în Parlament persoane compatibile cu funcţia de parlamentar, îmbunătăţindu-se calitatea umană. În varianta votului uninominal, cetăţenii puteau alege între candidaţi, ţinând cont mai puţin de partidele politice.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN Bianca Vasile, candidatul PER pentru Camera Deputaţilor

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 1. Criteriul de selecţie care s-a aplicat pentru toţi candidaţii a fost profesionalismul. Partidul Ecologist Român pune preţ pe oamenii care doresc să facă politică în mod responsabil, cu atât mai mult dacă aceştia sunt tineri.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 2. Cred cu tărie că România se poate dezvolta doar printr-un echilibru perfect între protejarea cetăţenilor şi protejarea naturii. Pe aceste principii se bazează şi proiectele cu care voi veni în Parlament: respect pentru cetăţeni şi pentru natură, un trai bun, sănătos într-o Românie de care toţi să fim mândri.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 3. Votul pe listă nu este nici pe departe o soluţie bună, dar să nu uităm că revenirea s-a făcut după eşecul total care s-a înregistrat cu votul uninominal, o formulă care în alte ţări s-a dovedit eficientă, dar pe care clasa politică românească, ne amintim de trocul PSD-PNL, a compromis-o.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN Eugen Pîrvulescu, candidatul PNL pentru Senat

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 1. Sunt preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL) filiala Teleorman şi cred că am susţinerea întregii echipe pe de o parte datorită devotamentului demonstrat şi a implicării mele aplicate în cei trei ani de activitate în interiorul PNL, iar pe de altă parte, din dorinţa de schimbare a clasei politice, de aducere în prim-plan a unor oameni noi, care nu au mai fost în Parlament, dar care s-au dovedit a fi extrem de interesaţi de bunul mers al judeţului pe care urmează să-l reprezinte.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 2. Proiectul meu la nivel macro este exploatarea la maximum a resurselor şi avantajelor acestui judeţ în vederea eradicării sărăciei absolute. Punctual însă, în capul listei de priorităţi este înfiinţarea unui centru de colectare, procesare, ambalare şi desfacere a legumelor şi fructelor autohtone, facilitarea accesării de fonduri guvernamentale şi susţinerea concretă a persoanelor cu dizabilităţi, crearea de condiţii şi înlesnirea accesului la educaţie a copiilor, pentru că ei reprezintă viitorul României.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 3. Avantaje ale votului pe liste pot fi imposibilitatea fraudării şi responsabilizarea partidelor în selectarea unor persoane potrivite pentru funcţia de parlamentar, iar printre dezavantaje ar putea fi că un parlamentar este ales direct de electorat şi se creează riscul monopolului unor partide pe scena politică.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN Mara Calista, candidatul PNL pentru Camera Deputaţilor

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 1. Cred că parteneriatul pe care l-am avut cu filiala Teleorman de-a lungul timpului le-a dovedit colegilor că pot avea încredere în mine. În politică încrederea se câştigă greu şi se pierde uşor. Îmi place să cred că pot răsplăti această încredere cu rezultate. Pe de altă parte, cred că la fel de mult a contat activitatea mea alături de premierul Cioloş. Proiectele la care am contribuit, mai ales cel privind debirocratizarea, sunt esenţiale pentru eficientizarea administraţiei centrale. Ca parlamentar, intenţionez să continui pe aceeaşi direcţie.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 2. Sunt trei direcţii. Prima ţine de administrarea corectă a fondurilor care există deja. Teleormanul suferă de sărăcie şi subdezvoltare pentru că resursele existente au fost folosite ineficient. Asta când nu au fost de-a dreptul furate. La Bucureşti, atenţia pentru Teleorman a fost întotdeauna prea mică, deşi există un lider de partid care vine din această zonă. Lucrul ăsta se va schimba. A doua direcţie pe care o am în vedere este valorificarea avantajelor specifice zonei. Mă gândesc la potenţialul agricol. Suntem producători de materii prime, dar nu şi de produse cu valoare adăugată mai mare. Este esenţial să reuşim să profităm de ceea ce avem pentru a reuşi crearea unei clase de mijloc rurale, care să se transforme în motorul creşterii economice locale. În al treilea rând, propun un plan special pentru educaţie. Voi milita pentru implementarea unui proiect-pilot de sprijinire a tinerilor care vor să îşi continue educaţia. Educaţia e cheia ieşirii din sărăcie, iar cei care au reprezentat până acum judeţul s-au făcut că nu pricep lucrul ăsta pentru că o populaţie educată tolerează mai puţin corupţia şi furturile.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 3. Atâta vreme cât competiţia este cinstită, diferenţa dintre sistemele de vot este mai puţin importantă. Importante sunt soluţiile cu care ne prezentăm în faţa alegătorilor. Sistemul uninominal ne-a oferit la ultima rundă de alegeri parlamentare un legislativ care îşi încheie mandatul la cote abisale de încredere. Poate era momentul unei schimbări. Insist, însă, că mai importantă e calitatea candidaţilor decât calea pe care ajung ei în Parlament.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN Constantin Cojocaru, candidatul PRM pentru Senat

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 1. Sunt teleormănean. M-am născut în localitatea Beciu, judeţul Teleorman. Am copilărit acolo şi am rămas legat de locurile natale, de oamenii locului. Mi-am închinat viaţa apărării drepturilor de proprietate ale românilor, inclusiv ale teleormănenilor. Această luptă este exprimată în lucrările publicate de-a lungul ultimului sfert de veac: "Privatizarea: De ce? Cum? Pentru cine?", publicată în anul 1990, "Ieşirea din prăpastie" (1998), "Crima numită privatizare" (2008), "Constituţia cetăţenilor (2014)", "Legea Cojocaru" (2016).

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 2. Este proiectul de ţară cunoscut sub denumirea de "Constituţia cetăţenilor", proiectul de lege privind revizuirea Constituţiei României, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 523/12.07.2016. Prin punerea în practică a acestui proiect de ţară va fi schimbat din temelii atât sistemul economic, cât şi sistemul politic al ţării. Economia oligarhică va fi înlocuită cu economia democratică, iar statul mafiot va fi înlocuit cu statul cetăţenilor. Românii vor redeveni stăpânii ţării numită România. Pe baza noii Constituţii, vor fi schimbate toate legile ţării.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 3. Un proiect de ţară, bun sau rău, nu poate fi pus în aplicare decât prin legi. Legile nu pot fi adoptate decât de popor, direct, prin referendum sau indirect, de către Parlament, ca autoritate legislativă a statului. Numai un Parlament dominat de partidul al cărui proiect de ţară a fost aprobat de popor, prin votul dat în alegerile parlamentare, va fi în măsură să adopte legile cerute de punerea în practică a proiectului respectiv. Numai votul pe liste asigură această condiţie.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN Cezar Avrămuţă, candidatul PRM pentru Camera Deputaţilor

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 1. În urma protocolului dintre PRM şi PP (Partidul Poporului) s-a creat Uniunea pentru România UpR, al cărei program politic este anexat în articolul meu de pe blog. Eu am venit deci din partea Partidului Poporului. Cred că trecutul meu de luptă civică pentru democraţie este bine cunoscut şi mă recomandă pentru o candidatură. Cele patru facultăţi şi cele două MBA ale mele sunt un plus. Detalii ale vieţii mele găsiţi aici: https://unsingurvot.wordpress.com/2015/06/19/autobiografia-samuraiului-dac/.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 2. Care sunt proiectele mele? Sunt foarte multe şi includ reforma profundă a statului mafiot care este, astăzi, România. În primul rând voi susţine, alături de colegii din GpR, din PRM şi de toţi care ni se vor alătura, cu toată forţa mea, proiectele numite Constituţia Cetăţenilor - Constituţia Cetăţenilor comparată cu Constituţia României şi Legea Cojocaru - http://gruppentruromania.ro/descarca-fisier-GpR-crearea-economiei-democratice-pdf. Apoi, separat, voi iniţia proiecte de legi privind reforma profundă în Justiţie şi Învăţământ. În prima zi după investitură, voi introduce un proiect de lege cu articol unic: "Orice magistrat a cărui soluţie într-un proces a fost infirmată la C.E.D.O. este demis de drept".

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN De asemenea, o lege privind alegerea magistraţilor de către cetăţeni, actuala lege care prevede numirea lor de către preşedinte încălcând grav actuala constituţie care stabileşte că puterile statului sunt constituite prin alegeri libere, periodice şi corecte, precum şi prin referendum. Şi bineînţeles voi susţine legea răspunderii magistraţilor, solicitând pedepse foarte aspre pentru magistraţii care se dovedesc corupţi, iar magistraţii care au trei sentinţe/ordonanţe care au fost infirmate de forul superior să fie demişi de drept.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN Apoi, în educaţie, voi promova, alături de "antrenorul de genii al României"- Florian Colceag - un proiect care să transforme radical învăţământul românesc, conform unei teorii educaţionale pe care o voi prezenta în curând, care să redea copiilor, părinţilor şi profesorilor credinţa că toţii oamenii sunt copii ai lui Dumnezeu şi pot să fie geniali în orice domeniu -https://unsingurvot.wordpress.com/2012/12/27/fiti-geniali-in-tot-ce-faceti/.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN Primele patru obiective ale Programului nostru politic sunt: îndepărtarea de la conducerea statului român a clasei politice care a adus ţara în actualul dezastru economic, social, politic şi moral, eliberarea României de sub ocupaţia oligarhiei financiare transnaţionale, scoaterea ţării din starea de colonie, transformarea României într-o ţară suverană şi prosperă, iubită de cetăţenii săi şi respectată de toate popoarele lumii, adoptarea unei noi Constituţii a României, care să redea poporului român suveranitatea naţională. 

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 3. Sistemul de vot actual nu este prea democratic pentru că impune un prag electoral prea mare. Un prag de 3% ar fi fost rezonabil. De asemenea, listele de susţinători -200.000- este un alt aranjament nedemocratic al partidelor mari, menit să împiedice participarea în alegeri a partidelor mici. Mass-media partizană este cel de-al treilea obstacol în calea partidelor mici.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN Gabriel Florea, candidatul PRU pentru Camera Deputaţilor

1. Fiind partid naţionalist, principalul criteriu a fost patriotismul, asta nu înseamnă că restul colegilor mei îşi iubesc mai puţin ţara. Fiind şi preşedintele organizaţiei judeţene Teleorman, era firesc să deschid lista la Camera Deputaţilor. Pot spune că până la vârsta de 35 de ani am acumulat o vastă experienţă în raportul cu cetăţenii României, cât şi cu cetăţenii Europei, sportiv de performanţă fiind am luat contact cu diferite culturi europene şi pot afirma cu tărie că nicăieri nu-i ca acasă. România a fost, este şi va fi o naţiune puternică şi bogată.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 2. Cea mai stringentă problemă o văd stoparea vânzării terenurilor agricole către străini. Pământul ţării este patrimoniul ţării şi aşa trebuie să rămână. Ţinând cont că Teleormanul este un judeţ preponderent agrar, ne dorim înfiinţarea în fiecare comună a unor noi cooperative unde tinerii să lucreze în domeniul agricol şi zootehnic. În ceea ce priveşte tineretul din mediul urban, optăm pentru înfiinţarea unor birouri de consultanţă gratuită pentru ca această categorie socială să aibă o mai mare şansă de reuşită în dezvoltarea anumitor afaceri şi să înţeleagă că numai prin educaţie lucrurile se vor mişca în direcţia pe care ne-o dorim.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 3. Are prioritate partidul, toţi cei aflaţi pe liste având importanţă individuală la formarea grupului, grup care îşi pune toate resursele la dispoziţie pentru a dezvolta Teleormanul în particular şi România în general. Ca şi avantaje, unitatea care ţi-o conferă grupul le dă o mai mare şansă de reuşită proiectelor pe care vrem să le implementăm.

Un mare dezavantaj la votul uninominal este faptul că tinerii care acced mai ales în partidele nou-înfiinţate se lovesc de lipsa de notorietate atât a candidatului în particular, cât şi a partidului pe care îl reprezintă. Clar sunt avantajate partidele mari şi candidaţii cu o mai mare experienţă şi mai multă notorietate, care se regăsesc pe listele partidelor vechi. Aş dori să vă transmit că am fost un copil crescut în perioada stabilă României, am fost un adolescent crescut în Bucureşti, departe de familie, şi am fost un tânăr educat în afara graniţelor. M-am întors acasă şi acum sunt ceea ce mereu am fost: un român care îşi iubeşte patria. Mă adresez dumneavoastră, patrioţilor adevăraţi, atât barbaţi, cât şi femei. Nicăieri nu e ca acasă. Nicio altă ţară nu e ca ţara noastră. Fiţi mândri de România, fiţi mândri de dumneavoastră! Vom fi ceea ce suntem cu adevărat, un popor mândru şi o naţiune bogată. Votaţi pentru asta! Votaţi PRU!

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN Carmen Daniela Dan, candidatul PSD pentru Senat

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 1. Nu ştiu dacă pot răspunde eu la această întrebare, dar ştiu că atunci când preşedintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea, mi-a făcut această propunere, am acceptat fără a sta prea mult pe gânduri şi motivele sunt simple. Mi s-a propus să fac parte dintr-o echipă, să lucrez şi să colaborez cu oameni pe care îi cunosc şi alături de care am lucrat şi în trecut. Activitatea mea ca jurist în cadrul Consiliului Judeţean Teleorman mi-a oferit şansa de a lucra cu preşedintele Liviu Dragnea, iar ca subprefect şi prefect al judeţului, am făcut întotdeauna echipa bună cu Adrian Gâdea, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean şi preşedinte al PSD Teleorman. Aşa cum pentru mine au contat şi cântărit considerentele profesionale ale celor cărora m-am alăturat, propunerea de a deschide lista de candidaţi din Teleorman pentru Senatul României am fost asigurată ca s-a facut tot pe baza considerării activităţii profesionale şi a experienţei în administraţia publică.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN De altfel, vreau să vă spun că PSD-ul vine cu cele mai bine conturate liste la nivel naţional, regăsindu-se aici un procent semnificativ de femei, oameni tineri şi competenţi, dar şi oameni cu experienţă, nu bătrâni, ci şlefuiţi frumos de viaţă, candidaţi care, după data de 11 decembrie, vor contribui, sper eu, într-o proporţie semnificativă, la profesionalizarea Parlamentului. Mă bucură faptul că preşedintele Liviu Dragnea nu s-a abătut deloc de la ideea enunţată înainte de alcătuirea acestor liste la nivelul organizaţiilor judeţene şi că s-a ţinut în permanenţă cont de criteriile de competenţă şi integritate enunţate.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 2. Există în Teleorman şi am întâlnit personal foarte multe persoane vârstnice care beneficiază de o pensie derizorie, acea pensie minim garantată. Este imposibil să trăieşti în 2016 cu doar 400 de lei. E un lucru dureros ăsta. Partea bună pentru români şi în special pentru teleormăneni este că PSD are în programul economic pe care-l va aplica din ianuarie 2016 o creştere treptată a veniturilor salariale, în primul rând. Salarii mai mari, cu impozite mai mici sau chiar deloc pentru unele categorii, lucruri concrete şi măsuri bune pentru o economie sănătoasă. Astfel, planul economic la care facem referire prevede o mărire a pensiei minim garantate de la 400 de lei în prezent până la 640 de lei în 2020. Punctul de pensie va creşte cu 60%, iar salariul minim pe economie cu 40%, ajungându-se în 2020 la 1750 de lei, faţă de 1.250, cât este astăzi. Nu sunt proiectele mele acestea, sunt ale întregii echipe, dar ştiu sigur că alături de colegii mei vom asigura în permanenţă legătura dintre cetăţeni şi Parlament şi vom înscrie într-o notă de efort comun aceste realizări, fie că ţin de competenţa camerei superioare, Senatul, sau a celei inferioare, Camera Deputaţilor.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN Şi cred că mai este important să menţionez ceva: eu, în mod cert, dar sunt convinsă că la fel vor proceda şi colegii mei, când nu voi fi la Parlament, voi fi în judeţ, alături şi printre oameni. Este obligatoriu să facem asta, pentru că altfel nu vom reuşi să atingem acel nivel de cunoaştere a nevoilor şi cerinţelor teleormănenilor care să ne permită ca acolo, în Parlament, să ne facem treaba bine!

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 3. În urmă cu câteva luni, probabil m-aş fi declarat o susţinătoare a votului uninominal, a faptului că cetăţeanul are dreptul să pună ştampila pe un nume, are dreptul să creadă şi să voteze un om, nu o listă. Odată cu intrarea în politică, recunosc că am o altă viziune în prezent, această viziune fiind motivată de faptul că am avantajul să fac parte dintr-o echipă de candidaţi atât de echilibrată, în care notorietatea profesională şi multitudinea categoriilor sociale reprezentate (femei, tineri, vârstnici) sunt puse în evidenţă. Acest cadru creează posibilitatea ca alegătorul să voteze o echipă care are principala obligaţie de a-l convinge şi în continuarea aceste idei aş mai aduce un argument: responsabilizarea partidelor politice. Avantajul cetăţeanului este că, votând o listă, adică un partid, ai cărui reprezentanţi formează o majoritate în Parlament, care ajunge la guvernare, ar putea fi sancţionat public la alegerile următoare pentru orice abatere de la mandatul asumat! Cred însă că această analiză este bine să o facă electoratul, iar noi avem obligaţia să respectăm punctul de vedere al cetăţeanului cu drept de vot!

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN Liviu Dragnea, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 1. Îmi doresc să îi reprezint în Parlament pe oamenii pe care îi cunosc cel mai bine, să reprezint judeţul unde m-am născut, unde am crescut şi pentru care am muncit timp de 20 de ani. Este o decizie firească. Sunt mândru că sunt teleormănean, sunt mândru de casa mea, de familia mea, de oamenii locului. Dincolo de orice funcţii şi ranguri, pentru mine cea mai înaltă demnitate este încrederea pe care mi-au acordat-o teleormănenii. De aceea, am ales ca în prima zi de campanie să vin acasă, în Teleorman, la Turnu Măgurele. Era şi o chestiune sentimentală. În urmă cu 20 de ani, în 1996, am fost ales în prima mea funcţie publică, consilier municipal la Turnu. Sunt profund recunoscător oamenilor care m-au sprijinit şi care mi-au fost alături atâta timp. Ca preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, ce am promis, am realizat şi, astăzi, mă pot uita în ochii oamenilor. Alături de primarii PSD, am lucrat ca fiecare comună din Teleorman să aibă drumuri asfaltate, apă curentă, canalizare, să aibă şcoli şi grădiniţe modernizate, spitale renovate, terenuri de sport şi locuri de joacă pentru copii şi tineri, farmacii şi cabinete medicale.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN Bineînţeles că mai avem multe de făcut pentru dezvoltarea judeţului, dar asta nu înseamnă că rezultatele pe care le-am avut până acum nu se cunosc în viaţa oamenilor. Ele se cunosc şi teleormănenii ştiu despre ce vorbesc. Garantez că nici de această dată nu îi voi dezamăgi pe cei care şi-au pus încrederea în mine.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 2. PSD este singurul partid care are o ofertă concretă pentru români. Suntem singurul partid al cărui program de guvernare poate fi aplicat începând de a doua zi după câştigarea alegerilor. Este un program bazat pe cifre reale şi date concrete din economie, nu pe vorbe. Noi urmărim consolidarea clasei de mijloc şi vom face asta prin creşteri de salarii, prin majorarea pensiilor, prin tăierea a peste jumătate din taxele parafiscale, prin scăderi semnificative de impozite, cum este impozitul pe venit, pe dividende, pe terenul agricol, prin tăieri de taxe, cum este TVA, prin reduceri ale contribuţiilor sociale şi de sănătate.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN Vrem să aducem bani în economie, pentru investiţii, prin Fondul Suveran de Investiţii şi Dezvoltare. Am prezentat românilor soluţiile noastre pentru agricultură, pentru sănătate, pentru crearea a peste 850.000 de locuri de muncă, pentru tineri. În tot acest timp, restul partidelor nu au făcut altceva decât să ne atace sau să facă jocuri politice.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN Vă spun numai câteva dintre măsurile pe care le vom lua imediat după alegerile din iarnă, dacă românii ne acordă încrederea lor: peste 1 milion de români vor avea salariile de 1.000 de euro brut în 2020. Punctul de pensie va creşte cu 60%, de la 871 la 1.775 lei. Salariul mediu brut va creşte cu 56%, de la 2.815 la 3.950 lei. Vom reduce TVA la 18% din 1 ianuarie 2018 şi vom elimina TVA pentru vânzarea de locuinţe. Familiile cu venituri de sub 5.000 lei/lună vor avea deduceri fiscale de 1.600 lei/ an pentru fiecare copil. Vom garanta 80% din valoarea creditului de producţie pentru fermieri şi o dobândă mai mică de 2% pentru aceştia. Vom anula HG 800/oct. 2016 dată de Guvernul 0 prin care cresc preţurile la 65% din medicamentele vitale. Vom scădea cu până la 35% preţul medicamentelor de calitate, inovative, dar care şi-au pierdut patentul. Vom înfiinţa, în Bucureşti, Spitalul Republican Carol Davila şi vom construi opt spitale regionale noi până în 2020. Pentru tineri şi nu numai, vom aloca 200.000 lei/proiect/antreprenor prin programul Romania Start Up.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN Am mai spus-o şi o repet. Nu umblu după funcţii şi demnităţi politice. Am promis românilor o viaţă mai bună după 11 decembrie şi vreau să mă ţin de cuvânt. Vreau ca activitatea mea de parlamentar şi de om politic să dea rezultate concrete care să se vadă în nivelul de trai al românilor şi al teleormănenilor.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 3. Eu vă pot spune ce a făcut PSD mai bine la aceste alegeri astfel încât calitatea reprezentanţilor parlamentari să fie la nivelul pe care toţi ni-l dorim. La aceste alegeri, ca şi la cele care au avut loc în vară, am promovat nume noi, tineri, oameni profesionişti, oamenii cu profesii şi cariere solide în spate. La alegerile din iunie, am reînnoit cu peste jumătate candidaţii PSD pentru funcţii în administraţia locală. Un exemplu, care este mai mult decât un simplu exemplu, din 28 de preşedinţi de Consilii Judeţene câştigate de PSD, 21 sunt nume noi. Pentru alegerile parlamentare, am venit în faţa românilor peste 85% nume noi la Senat şi Camera Deputaţilor. Mai mult de 40% dintre aceştia sunt tineri, care nu au mai făcut politică niciodată şi care au ales să vină spre noi. Suntem un partid care a înţeles foarte bine ce au cerut românii şi care a dat curs schimbării de generaţii şi de mentalităţi. Am predat ştafeta generaţiilor tinere şi sunt sigur că, în noul Parlament, efectele acestei decizii vor fi pozitive.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN Candidatul PSR Rodica Roman (Senat):

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 1. Motivul principal pentru care am fost desemnată de PSR să candidez pentru funcţia de senator în circumscripţia electorală nr. 36 Teleorman este că mă bucur în partid de aprecierea colegilor pentru activitatea politică desfăşurată, că am o gândire fermă privind principiile şi valorile socialiste, că sunt indestructibil ataşată intereselor economice, sociale, politico-instituţionale ale celor mulţi, ale celor săraci, asupriţi şi obidiţi. Cu gândurile şi aspiraţiile mele de militantă pentru idealurile socialismului democratic, în condiţiile istorice specifice Romaniei, am candidat în alegerile locale din 5 iunie a.c. şi m-am angajat şi în alegerile pentru desemnarea noului Parlament al ţării. Sper ca apelurile mele şi ale colegilor mei către electorat să se bucure de rezonanţa necesară, să se perceapă până la asimilare adevărul că suntem promotorii oneşti ai unei schimbări reale în politica românească, o schimbare favorabilă exigenţelor celor mulţi, săraci, obidiţi etc.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 2. Referindu-mă la proiectele mele, în fapt proiecte ale Partidului Socialist Român, menţionez acum şi aici doar câteva: măsuri urgente pentru reindustrializarea ţării în contextul procesului de ansamblu al globalizării economice, o politică riguroasă şi coerentă de dezvoltare a producţiei agricole pe temeiul asocierii gospodăriilor ţărăneşti şi al depăşirii situaţiei actuale caracterizate printr-o agricultură a sărăciei, o agricultură de subzistenţă, relansarea activităţii de cercetare ştiinţifică şi tehnologică, subsumată impulsionării procesului de dezvoltare a economiei, măsuri de eradicare treptată a sărăciei existente prin măsuri ale actului de guvernare sustenabile doar ca urmare a dezvoltării producţiei materiale, însănătoşirea sistemului educaţional, asistenţă medicală gratuită şi eficientă, construirea de locuinţe, multiplicarea serviciilor şi racordarea lor la tendinţele existente în epoca noastră, susţinerea activităţilor de creaţie cultural-artistică şi de acces democratic al celor mulţi la diversele bunuri culturale etc.

3. Votul pe liste de candidaţi, după experienţa nefericită a votului uninominal, ar putea fi mai benefic din punctul de vedere al respectului pentru practica politică electorală de factură democratică, dacă partidele se vor fi conformat exigenţelor de etică şi integritate ale candidaţilor, dacă programele electorale se dovedesc a fi cu adevărat racordate la cerinţele de viitor ale societăţii româneşti. Dintre cei care au fost aleşi în urma votului uninominal niciunul n-a dat seamă alegătorilor în colegiile în care au fost aleşi, au dat în schimb raport partidelor care i-au pus pe liste. Aş vrea să mai adaug că România niciodată în istoria ei nu a fost atât de jos, atât de asuprită, atât de umilită ca în aceşti 27 de ani care s-au scurs de la evenimentele din decembrie 1989. Majoritatea oamenilor simpli susţin că alternativa la nimic este munca în sistem sclavagist pe bani foarte puţini. Suntem sclavi în ţara noastră!

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN Toth Sandor, candidatul UDMR pentru Senat

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 1. Consider că în cazul în care voi intra în Senatul României voi putea face faţă acestei provocări, experienţa mea profesională şi experienţa politică locală mă recomandă. Experienţa minimă în politica naţională mi-a dat posibilitatea să candidez într-un judeţ în care UDMR-ul are şanse minime să obţină un mandat în Senatul Romaniei, dar consider că reuşim să adunăm toate voturile posibile din judeţul Teleorman, ca pe nivel naţional să valorificăm toate voturile şi să obţinem numărul maxim de parlamentari, deoarece reprezentarea etnică solidă este singura soluţie în vederea protejării şi extinderii drepturilor comunităţii maghiare.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 2. Susţin programul UDMR, dar având în vedere profesia mea de economist, voi trata cu prioritate următoarele măsuri: nivel de trai mai bun în satele României, gospodării familiale prospere. Propun ca Guvernul să sprijine înfiinţarea întreprinderilor agricole familiale cu 50.000 de euro şi trei ani de scutire la plata impozitului.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN Susţin bunăstarea familiilor, creşterea salariului minim pe economie la 2.000 lei, pensii decente. Să se asigure stabilitatea valorii pensiilor pentru toate categoriile de pensionari. Susţin reduceri de impozite pentru familii. Introducerea unei scheme de impozitare prin care familiile să beneficieze de reduceri la plata impozitelor în funcţie de numărul copiilor pe care îi au în întreţinere. Îmi doresc reduceri suplimentare la plata utilităţilor. Iniţiem o propunere ca valoarea TVA să fie redusă de la 20 la 9 procente, în cazul tuturor utilităţilor publice, aşa cum a fost posibil şi în cazul facturilor pentru apă potabilă. Susţin sprijinirea tinerilor întreprinzători.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN Vom iniţia în Parlament o propunere legislativă prin care tinerii antreprenori aflaţi la început de drum să fie scutiţi pentru trei ani de la plata altor impozite în afara celor pentru venit. Susţinem ideea înfiinţării societăţilor comerciale într-o singură zi, iar înfiinţarea acestora să nu depindă de alte costuri.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 3. Avantajul votului pe listă este o reprezentare echitabilă şi proporţională în Parlament. Alt avantaj este creşterea răspunderii partidelor. Acum patru ani, s-au observat dezavantajele votului uninominal, în anumite judeţe cu puţin peste 50% din voturi s-a putut câştiga 100% din mandate, iar pentru a echilibra această situaţie, numărul de parlamentari a crescut semnificativ (aproape 30%).

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN Dezavantajul votului pe listă este că permite accesul în Parlament de pe locurile următoare şi unor persoane mai puţin potrivite, acestea folosind notorietatea ocupantului primei poziţii (acest risc exista la partide mari). Avantajul votului uninominal 'că un parlamentar este ales direct de alegător', oricum nu era aplicabil la sistemul la care s-a renunţat acum, deoarece mulţi au intrat în parlament de pe locurile 2, 3 sau chiar 4. Erau situaţii în care unele colegii erau reprezentate de trei parlamentari iar altele de unul singur, care culmea, era opţiunea a patra a alegătorilor din colegiul respectiv.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN Abraham Elod Lajos, candidatul UDMR pentru Camera Deputaţilor

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 1. Sunt convins că activitatea pe care am desfăşurat-o în anii precedenţi a fost principalul motiv care a stat la baza deciziei.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 2. Reforma sportului. Specialiştii din domeniul sportului şi instituţiile sportive trăiesc într-o ceaţă totală. Propun transparentizarea activităţilor sportive şi eficientizarea finanţărilor. Susţin creşterea salariului minim pe economie! Mai mult de o treime din populaţia României trăieşte la limita pragului de sărăcie. Propun creşterea salariului minim, în 4 ani, la 2.000 lei.

3. Consider că votul pe listă este unul mult mai clar în condiţiile prezentei legii electorale.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN Nicuşor Lină, candidatul USR pentru Senat

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 1. Eu sunt un idealist revoltat, cunoscut în comunitatea din Alexandria. Cred că un antreprenor ca mine, care a supravieţuit în ciuda birocraţiei, ştie ce anume trebuie rezolvat în Parlament pentru cei uitaţi de Dragnea.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 2. Prioritatea mea este ca mafia transpartinică să nu mai pună beţe în roate oamenilor întreprinzători şi muncitori. Vreau să opresc risipa şi furtul din bani publici ca să avem transparenţă în actul de guvernare şi mai puţină birocraţie.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 3. Votul uninominal a dus la baronizare şi la clientelizarea bugetului. Din punctul acesta de vedere, votul pe liste este preferabil.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN Şerban Marinescu, candidatul USR pentru Camera Deputaţilor

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 1. Motivaţia principală ţine de capacitatea mea de a mă lupta împotriva corupţiei şi abuzurilor. Am denunţat la DNA un primar care mi-a cerut şpagă şi sunt pregătit să mă lupt cu un condamnat penal ca Liviu Dragnea.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 2. Vreau ca Teleormanul să îşi recâştige demnitatea şi independenţa şi să nu mai fie feuda PSD-ului şi a mafiei trans-partinice care a pus stăpânire pe judeţ şi îl ţine în subdezvoltare.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN 3. Îmi doresc un judeţ din care tinerii să nu mai plece, iar celor care au plecat să le oferim şansa să se reîntoarcă şi să muncească alături de noi spre binele comunităţii.

 

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 JUDEȚE. Rezultatele pe județe

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BUCUREȘTI. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BUCUREȘTI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 ALBA. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 ALBA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 ARAD. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 ARAD

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 ARGEȘ. Ce au promis candidații

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BACĂU. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BACĂU

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BIHOR. Apar primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BIHOR

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BISTRIȚA-NĂSĂUD. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BISTRIȚA-NĂSĂUD

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BOTOȘANI. Apar primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BOTOȘANI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRĂILA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRAŞOV. Apar primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BRAŞOV

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BUCUREȘTI. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BUCUREȘTI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BUZĂU. Apar primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 BUZĂU

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CARAŞ-SEVERIN. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CARAŞ-SEVERIN

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CĂLĂRAŞI. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CĂLĂRAŞI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CONSTANŢA. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CONSTANŢA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CLUJ. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 CLUJ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 COVASNA. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 COVASNA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 DÂMBOVIŢA. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 DÂMBOVIŢA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 DOLJ. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 DOLJ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 GALAȚI. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 GALAȚI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 GIURGIU. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 GIURGIU

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 GORJ. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 GORJ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 HARGHITA. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 HARGHITA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 HUNEDOARA. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 HUNEDOARA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 IALOMIȚA. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 IALOMIȚA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 IAȘI. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 IAȘI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 ILFOV. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 ILFOV

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 MARAMUREȘ. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 MARAMUREȘ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 MEHEDINȚI. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 MEHEDINȚI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 MUREŞ. Apar primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 MUREŞ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 NEAMȚ. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 NEAMȚ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 OLT. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 OLT

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 PRAHOVA. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 PRAHOVA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 SATU MARE. Apar primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 SATU MARE

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 SĂLAJ. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 SĂLAJ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 SIBIU. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 SIBIU

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 SUCEAVA. Apar primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 SUCEAVA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TIMIŞ. Apar primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TIMIŞ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN. Scor uriaș. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TULCEA. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TULCEA. Ce au promis candidații

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VASLUI. Primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VASLUI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA. Au apărut primele REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VÂLCEA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 VRANCEA. Ce au promis candidații la ALEGERI PARLAMENTARE 2016

×
Subiecte în articol: rezultate alegeri parlamentare REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 TELEORMAN ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE TELEORMAN REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 JUDEȚE REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE JUDEȚE alegeri parlamentare alegeri parlamentare 2016 rezultate alegeri rezultate alegeri parlamentare REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 rezultate alegeri senat rezultate alegeri camera deputatilor rezultate alegeri parlament exit-poll exit-poll alegeri parlamentare exit-poll alegeri parlamentare 2016 exit-poll 2016 exit-poll diaspora alegeri parlamentare 2016 rezultate alba ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE ARAD ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE ARGEȘ alegeri parlamentare 2016 rezultate bacau alegeri parlamentare 2016 rezultate bihor alegeri parlamentare 2016 rezultate bistrita ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE BOTOȘANI ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE BRAȘOV ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE BRĂILA alegeri parlamentare 2016 rezultate buzau ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE CARAȘ-SEVERIN ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE CĂLĂRAȘI ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE CLUJ ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE CONSTANȚA alegeri parlamentare 2016 rezultate covasna ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE DÂMBOVIȚA ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE DOLJ ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE GALAȚI ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE GIURGIU ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE GORJ ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE HARGHITA ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE HUNEDOARA ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE IALOMIȚA ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE IAȘI alegeri parlamentare 2016 rezultate ilfov ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MARAMUREȘ alegeri parlamentare 2016 rezultate mehedinti ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE MUREȘ alegeri parlamentare 2016 rezultate neamt alegeri parlamentare 2016 rezultate olt alegeri parlamentare 2016 rezultate prahova alegeri parlamentare 2016 rezultate satu-mare alegeri parlamentare 2016 rezultate salaj alegeri parlamentare 2016 rezultate sibiu alegeri parlamentare 2016 rezultate suceava ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE TELEORMAN ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE TIMIȘ alegeri parlamentare 2016 rezultate tulcea ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE VASLUI ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE VÂLCEA ALEGERI PARLAMENTARE 2016 REZULTATE
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close